The server or proxy not found?

Joined
Dec 14, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
hi,

I am trying to upload pictures to our work 'piczo' website, but for some reason the pics upload for a few seconds, then it stops and i get a "THE SERVER OR PROXY NOT FOUND" message. This never used to happen on the old PC we used to use, but since we have upgraded to IMAC i cannot get past this.

I have installed firefox an tried that way but still no luck. Is there possibly some safari setting/firewall activated on my IMAC that may be preventing me uploading pics? The 'piczo' site is fine so it must my IMAC right? I have googled it and been on various websites including MAC SUPPORT but i've had no joy.

Any advice would be greatly appreciated,

thank you
 

chscag

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
Jan 23, 2008
Messages
65,247
Reaction score
1,834
Points
113
Location
Keller, Texas
Your Mac's Specs
2017 27" iMac, 10.5" iPad Pro, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 Mini, Numerous iPods, Monterey
Perhaps you had a proxy setup on the PC to access your work piczo site and were not aware of it? If your browser (Safari, FF, etc) is stating that it can't find the server or proxy, then your work site may be blocking access. Get with your IT folks and ask them to fix it.
 

Shop Amazon


Shop for your Apple, Mac, iPhone and other computer products on Amazon.
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon and affiliated sites.
Top