walmart.com

Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Anyone running Firefox been to walmart.com lately?
I've tried it on 3 different computers and it locks up each one.
WARNING: if you try it and get stuck the only way to get out is force-quit and start up Firefox in safe mode (shift-start).
I don't think it's plug-ins because 2 Macs and 1 PC, all different.
Safari seems fine?
 

pigoo3

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
May 20, 2008
Messages
43,424
Reaction score
1,012
Points
113
Location
U.S.
Your Mac's Specs
2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
Ha ha. This is like saying…"Poking yourself in the eye with a sharp stick really hurts!"

You know someone out there is going to do it just to see if it's true!;)

- Nick

p.s. Thanks for the info & "warning".:) I was just teasing!;)
 
OP
cradom
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Yeah, I know :)
I do mean the warning though...
It will lock up Firefox something terrible.
 

pigoo3

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
May 20, 2008
Messages
43,424
Reaction score
1,012
Points
113
Location
U.S.
Your Mac's Specs
2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
If I was running Firefox…I would probably be one of those "silly" people…and visit Walmart.com just to see what happens!;)

Of course the problem could be Walmart.com itself. But if it isn't…any chance it could be the the version of Firefox you are running (I'm guessing you are running the latest version)? Did you update Firefox recently? If so…maybe the problem is with Firefox.

Maybe you could mention the version of Firefox you are running. Just in case it makes a difference with other folks experiences with Walmart.com (good or bad experiences).

Just thinking out loud!:)

- Nick
 

chscag

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
Jan 23, 2008
Messages
65,249
Reaction score
1,829
Points
113
Location
Keller, Texas
Your Mac's Specs
2017 27" iMac, 10.5" iPad Pro, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 Mini, Numerous iPods, Monterey
Looks like Mozilla doesn't like "Wally World" :p
 

pigoo3

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
May 20, 2008
Messages
43,424
Reaction score
1,012
Points
113
Location
U.S.
Your Mac's Specs
2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
I just visited with Safari 6.1.6 (probably an old version). And everything was good to go.:)

- Nick
 

chscag

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
Jan 23, 2008
Messages
65,249
Reaction score
1,829
Points
113
Location
Keller, Texas
Your Mac's Specs
2017 27" iMac, 10.5" iPad Pro, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 Mini, Numerous iPods, Monterey
I just visited with the new Chrome 64 bit version and it works fine. As a matter of fact I saw they have a pretty good deal on Microsoft Office 365 personal for the Mac = $69.00.
 

pigoo3

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
May 20, 2008
Messages
43,424
Reaction score
1,012
Points
113
Location
U.S.
Your Mac's Specs
2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
As a matter of fact I saw they have a pretty good deal on Microsoft Office 365 personal for the Mac = $69.00.

Now you can blame Craig for your wallet being $69 lighter!;)

- Nick
 
Joined
May 19, 2009
Messages
8,428
Reaction score
295
Points
83
Location
Waiting for a mate . . .
Your Mac's Specs
21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
<<< :puts his hand up:

Craig, I just tried it, and it doesn't freeze or do anything for me. I am scouting the Golfing Equipment in FF 35.0 and the Developer Browser as well 37.0a2 (2015-01-21).
Something is happening with you, but tried and tested here without issue.
 
Joined
Mar 5, 2014
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
Location
London UK
Your Mac's Specs
MacBook Pro 15" mid-2009 2.8GHz 8GB OSX El Capitán 11.6; G4 Powerbook 12" 867Mhz 1152MB OS X 10.5.8.
Works fine with Firefox 35.0 on this side of the Atlantic!
JP
 
OP
cradom
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Hmm...
Well it locks on mine, my wife's and one of the girl's PC at work.
Just tried Opera - works fine. Not going to install Chrome (shudder) just to check it.
Tried on Waterfox and it locks. Using version 35 on both.
Maybe it IS plug-ins. Got some experimenting to do I guess.
 
OP
cradom
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Found it! (at least on my computer...)
Plug-in called Disconnect.
Looks like I'm back to Ghostery instead.
Disabled it on mine and the wife's. Don't think the girl at work has it but will check tomorrow.
Thanks everyone!!
 
Joined
May 19, 2009
Messages
8,428
Reaction score
295
Points
83
Location
Waiting for a mate . . .
Your Mac's Specs
21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
I dont do plug-ins, as I only use FF as a backup browser, and the Dev .v for testing, so its clean skinned, with no bookmarks or anything.
If anyone can root the problem, I'm sure you can Craig. Have all the browsers, you, wife and work girl got all the same plug-ins ?? That would be a good indication to start with.

Good luck mate.

EDIT : Well done :)
 
Last edited:
OP
cradom
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Odd...
Removed Disconnect and installed Ghostery. Still locks up. Don't know what the problem is.
Maybe Walmart is fighting back? :)
At first I thought it might be a clash with Disconnect/Ghostery and Cookie, which deletes trackers and cookies, but Karen doesn't use Cookie and it definitely doesn't run on Windows.
Think I'm going to just go with Cookie for now. See what happens.
 
Joined
Mar 5, 2014
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
Location
London UK
Your Mac's Specs
MacBook Pro 15" mid-2009 2.8GHz 8GB OSX El Capitán 11.6; G4 Powerbook 12" 867Mhz 1152MB OS X 10.5.8.
FWIW I only have Ghostery, AdBlock Plus, FlashGot and Mozilla Archive Format on my Firefox ,which I also only use as a ‘spare’.
JP
 

bobtomay

,
Retired Staff
Joined
Dec 22, 2006
Messages
26,561
Reaction score
677
Points
113
Location
Texas, where else?
Your Mac's Specs
15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
Works here on FF 33 - shows you how often I use it.
 
Joined
May 19, 2009
Messages
8,428
Reaction score
295
Points
83
Location
Waiting for a mate . . .
Your Mac's Specs
21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
I just installed Ghostery on FF 35.0 and still Walmart didn't freeze for me Craig. I think something else is amiss for you and others. Just FYI :)
 
OP
cradom
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Your Mac's Specs
21in. iMac 10.11 --- HP Linux Mint 18
Well got it working for now, not that I go there regularly. Will keep working on it.
Thanks guys.
 

Shop Amazon


Shop for your Apple, Mac, iPhone and other computer products on Amazon.
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon and affiliated sites.
Top