• Welcome to the new Mac-Forums. See News and Community Announcements for more details.

Slight problem with Database

I

iDVFH.

Guest
For the past hour or so I've been having to refresh the page as directed to open some of the forums and even to get on the Home page of Mac-Forums..anyone else having this problem?
 

dtravis7


Retired Staff
Joined
Jan 4, 2005
Messages
30,136
Reaction score
702
Points
113
Location
Modesto, Ca.
Your Mac's Specs
iMac late 2012 21.5 i5 10:14. iMac 2010 27"QuadI7 OS10.13, MBPLate2011, iPad Pro10.5", iPhone7
Same here since yesterday. It was taken offline for maint late last night and was fine when it came back, but it's doing it again.
 
M

meltbanana314

Guest
Is it okay to chuckle when I get a database error when visiting a thread about database errors?
 

dtravis7


Retired Staff
Joined
Jan 4, 2005
Messages
30,136
Reaction score
702
Points
113
Location
Modesto, Ca.
Your Mac's Specs
iMac late 2012 21.5 i5 10:14. iMac 2010 27"QuadI7 OS10.13, MBPLate2011, iPad Pro10.5", iPhone7
Graphite, Yeah I figured it would be fixed soon. Happens to the best systems out there!

meltbanana314, Yeah, I got the same thing. Perfect timing!! :D
 
Joined
Apr 9, 2004
Messages
973
Reaction score
4
Points
18
Location
Dubai
Your Mac's Specs
15" MBP 2.16GHz ^ATI Radeon X1600 256MB ^100GB @ 7200 rpm ^2GB RAM ^Glossy Screen +iPod 4G 20 gigs
grrrr :mad: this is so annoying. You type a reply and when u hit post, it says error. When u click back, the page refreshes so you have lost ur reply. So annoying. :alien:
 

iWhat

,
Retired Staff
Joined
Nov 11, 2004
Messages
5,736
Reaction score
164
Points
63
Location
Toledo, Ohio
Your Mac's Specs
Macbook, iMac G5, iPad, iPhone 4, iPod (MANY)!
Strider said:
grrrr :mad: this is so annoying. You type a reply and when u hit post, it says error. When u click back, the page refreshes so you have lost ur reply. So annoying. :alien:
What I do is type everything in TextEdit, then I copy and paste everything over to the reply text box. I mostly do this, because I sometimes can't spell, and TextEdit helps with that. I always leave TextEdit open in the background for quick access.
 

dtravis7


Retired Staff
Joined
Jan 4, 2005
Messages
30,136
Reaction score
702
Points
113
Location
Modesto, Ca.
Your Mac's Specs
iMac late 2012 21.5 i5 10:14. iMac 2010 27"QuadI7 OS10.13, MBPLate2011, iPad Pro10.5", iPhone7
yes, that is a cool thing about Safari, Mail and the other built in Applications in OSX. I use Safari unless there is a rare page that does not work right then I use Firefox as a backup. Otherwise I love the way Safari works.
 

schweb


Retired Staff
Joined
Oct 27, 2002
Messages
13,189
Reaction score
348
Points
83
Location
Cleveland, Ohio
Your Mac's Specs
MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2
Is anyone still noticing the problem?
 
Joined
Jan 29, 2005
Messages
790
Reaction score
13
Points
18
Location
Legoland
Strider said:
grrrr :mad: this is so annoying. You type a reply and when u hit post, it says error. When u click back, the page refreshes so you have lost ur reply. So annoying. :alien:
If you press reload then it seems to work without wiping the reply.:cool:

Still having problems schweb. :bandage:
 
Joined
Aug 6, 2004
Messages
1,713
Reaction score
71
Points
48
Location
Tejas
Your Mac's Specs
2GHz Mac Mini 2GB RAM 160GB 10.6.2 | MDD DP 1.25GHz G4 1.5GB RAM 10.4.11 | 233MHz iMac G3 10.3.9
I had problems uploading jpgs today...said something about invalid post and contacting webmaster. :|
 

rman


Retired Staff
Joined
Dec 24, 2002
Messages
12,594
Reaction score
163
Points
63
Location
Los Angeles, California
Your Mac's Specs
2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.7.5 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.11.6 | 64GB iPad 2 WiFi
I still see the problem from time to time.
 

rman


Retired Staff
Joined
Dec 24, 2002
Messages
12,594
Reaction score
163
Points
63
Location
Los Angeles, California
Your Mac's Specs
2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.7.5 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.11.6 | 64GB iPad 2 WiFi
I am still experiencing problems.
 

rman


Retired Staff
Joined
Dec 24, 2002
Messages
12,594
Reaction score
163
Points
63
Location
Los Angeles, California
Your Mac's Specs
2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.7.5 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.11.6 | 64GB iPad 2 WiFi
I have be getting the following all morning:

There seems to have been a slight problem with the database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.
 

schweb


Retired Staff
Joined
Oct 27, 2002
Messages
13,189
Reaction score
348
Points
83
Location
Cleveland, Ohio
Your Mac's Specs
MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2
I've sent a note to iNet so I'll let you know when I hear anything back about a fix.
 
Joined
Apr 9, 2004
Messages
973
Reaction score
4
Points
18
Location
Dubai
Your Mac's Specs
15" MBP 2.16GHz ^ATI Radeon X1600 256MB ^100GB @ 7200 rpm ^2GB RAM ^Glossy Screen +iPod 4G 20 gigs
Seems to be ok now.
 

dtravis7


Retired Staff
Joined
Jan 4, 2005
Messages
30,136
Reaction score
702
Points
113
Location
Modesto, Ca.
Your Mac's Specs
iMac late 2012 21.5 i5 10:14. iMac 2010 27"QuadI7 OS10.13, MBPLate2011, iPad Pro10.5", iPhone7
It was doing it late last night quite a bit and I got one error this morning, but so far this afternoon not a problem.
 

schweb


Retired Staff
Joined
Oct 27, 2002
Messages
13,189
Reaction score
348
Points
83
Location
Cleveland, Ohio
Your Mac's Specs
MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2
Hi guys,
I was told that the errors you were experiencing should be fixed. Recently iNet needed to migrate to an entirely new database cluster and there were a few issues which caused the errors you were receiving.

If you continue to see them, please let me or any other mod know.

Thanks for your patience!
 
Top