Plusnet outgoing mail

Joined
May 7, 2010
Messages
994
Reaction score
18
Points
18
Location
UK
Your Mac's Specs
2 iMacsOSX13.6.4;10.13.6;iPhone SE2 17.3.1;SE1 15.8;iPadMini15.8;iPadAir 2 15.8
SOLVED. UK PLUSNET ACCOUNT HOLDERS READ ON.

The problem below would appear only to affect those with Yosemite. The solution is to go to Mail/Preferences/Accounts/Advanced and untick the 'Automatically detect and maintain account settings' box. This seems counterintuitive but it seems to work.

Until recently I was able to send and receive e-mail on my Plusnet account. In recent weeks I have only been able to receive.

I have tried deleting and reinstalling the e-mail account and finally ended up with Plusnet support who seem to be aware of some incompatibility with MacMail.

If that is the case I could try restoring OS X 10.1.1 to see if that will rectify the problem.

The alternative is just to reply using another account with an automatic reply to.
 
Last edited:
OP
A
Joined
May 7, 2010
Messages
994
Reaction score
18
Points
18
Location
UK
Your Mac's Specs
2 iMacsOSX13.6.4;10.13.6;iPhone SE2 17.3.1;SE1 15.8;iPadMini15.8;iPadAir 2 15.8
Having, as I thought, resolved the matter I'm now back to square one. Plusnet will blame Apple and it is true that this does seem to be related to Yosemite. I wonder if others have had similar problems?
 

Shop Amazon


Shop for your Apple, Mac, iPhone and other computer products on Amazon.
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon and affiliated sites.
Top