No next page on several multipage forums...

Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan
On several multipage forums, when I click on the next or last page icon that shows at the bottom of a thread, they often just reload and I end up on the same page. There isn't a last page as the page icons would indicate.

Is that a typical mac-forums thing or is something amiss with my iMac with Mavericks and Safari???

i.e.: in the shot below, there is no third page and clicking it or the "≥" just reloads the existing page.

Thanks

Screen Shot 2015-01-23 at 4.21.54 PM.png
 

chscag

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
Jan 23, 2008
Messages
65,247
Reaction score
1,834
Points
113
Location
Keller, Texas
Your Mac's Specs
2017 27" iMac, 10.5" iPad Pro, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 Mini, Numerous iPods, Monterey
Which sub forum is it occurring on so I can look into it? Also, you might try using another browser to see if the same error is happening. I've had a lot of weird things happen lately with Safari and our forums. I usually switch to Chrome and have much better response.
 
OP
pm-r
Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan
Unfortunately I had just emptied my email notice Trash to those recent links, so I'll make note of those I encounter next time, unless I make time to go looking.

Thanks tor the fast reply. ;)
 
OP
pm-r
Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan
I just tried several multi page threads today and they all seem to be working properly and no bogus next page # showing but not working.

Maybe just a few temporary hiccups between my iMac and mac-forums but I have experienced the same problem several times previously. Anyway, they are all working well today, so far. ;)
 

bobtomay

,
Retired Staff
Joined
Dec 22, 2006
Messages
26,561
Reaction score
677
Points
113
Location
Texas, where else?
Your Mac's Specs
15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
If you run into the problem again - let them know what you have as your "posts per page" setting.
 
Joined
Feb 14, 2004
Messages
4,781
Reaction score
166
Points
63
Location
Groves, Texas
Sometimes, when a post is the first on a new page, and it gets deleted for whatever reason, it's gone but the new page number is still there.
Not saying that's what happened here but it's possible.
Have also gotten email notifications with a link and the link goes nowhere because the post was deleted.
It happens. It's just the moderators doing their job.
 
OP
pm-r
Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan
Thanks guys, and what cradom mentions makes a lot of sense and I have experienced that missing link from an email notice myself. Just nothing and something just went poof!! ;)
 
OP
pm-r
Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan

bobtomay

,
Retired Staff
Joined
Dec 22, 2006
Messages
26,561
Reaction score
677
Points
113
Location
Texas, where else?
Your Mac's Specs
15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
The first time I have ever personally had this issue.

This thread:

http://www.mac-forums.com/forums/switcher-hangout/318210-have-sign-now.html

At this time, there are 21 posts - my standard setting is 20 posts per page, so it indicates a page 2, yet clicking next or the page 2 indicator simply reloads page 1. Had to go in and change my setting to 30/pg to be able to see it. Upon changing it back to 20/pg, it once again was inaccessible.

Did not try changing the posts/pg downward.
 

chscag

Well-known member
Staff member
Admin
Joined
Jan 23, 2008
Messages
65,247
Reaction score
1,834
Points
113
Location
Keller, Texas
Your Mac's Specs
2017 27" iMac, 10.5" iPad Pro, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 Mini, Numerous iPods, Monterey
No problem here Tom. My page setting is the same as yours and I'm still using the beta skin. This is on the iMac which is running at 2560 x 1440.
 

bobtomay

,
Retired Staff
Joined
Dec 22, 2006
Messages
26,561
Reaction score
677
Points
113
Location
Texas, where else?
Your Mac's Specs
15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
All the skins simply reload the 1st page here. Not an extension issue.

Same results with Safari, FF & Chrome.
 
OP
pm-r
Joined
Oct 16, 2010
Messages
17,625
Reaction score
1,628
Points
113
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Your Mac's Specs
2011 27" iMac, 1TB(partitioned) SSD, 20GB, OS X 10.11.6 El Capitan

Shop Amazon


Shop for your Apple, Mac, iPhone and other computer products on Amazon.
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon and affiliated sites.
Top