• Welcome to the new Mac-Forums. See News and Community Announcements for more details.

cannot move my preferred network to top

Joined
Dec 20, 2013
Messages
474
Reaction score
3
Points
18
Location
Chalfont, PA
Your Mac's Specs
MacOS Catalina MacBookPro Retina,15 inches Late 2013 Processor 2.3GHz Intel Core i7. Memory 16GB,
Why cannot I move my network preference to top 1st, 2 nd, 3 rd like I always do. I see its mixed up as my 5.0 is 4th line down and 2.4 last . Since I DL Catalina, I find it impossible to arranged them in order I want
 

Raz0rEdge

Well-known member
Staff member
Moderator
Joined
Jul 17, 2009
Messages
12,663
Reaction score
304
Points
83
Location
MA
Your Mac's Specs
2018 Mac-Mini macOS Catalina 10.15.5, 32 GB
Please tell us how you are modifying the order and what issues you are running into?
 
Joined
Dec 20, 2013
Messages
474
Reaction score
3
Points
18
Location
Chalfont, PA
Your Mac's Specs
MacOS Catalina MacBookPro Retina,15 inches Late 2013 Processor 2.3GHz Intel Core i7. Memory 16GB,
it cannot be moved at all
 

Raz0rEdge

Well-known member
Staff member
Moderator
Joined
Jul 17, 2009
Messages
12,663
Reaction score
304
Points
83
Location
MA
Your Mac's Specs
2018 Mac-Mini macOS Catalina 10.15.5, 32 GB
You said in your first post, I asked WHAT you were doing and seeing since I am on Catalina and can re-arrange my 5 options as I see fit.
 
Joined
Dec 20, 2013
Messages
474
Reaction score
3
Points
18
Location
Chalfont, PA
Your Mac's Specs
MacOS Catalina MacBookPro Retina,15 inches Late 2013 Processor 2.3GHz Intel Core i7. Memory 16GB,
When I tried to do SMC reset, when I shut down then hold down 4 buttons same time, the computer doesn't blink 2 times or make sound twice, instead it comes back on. I tried it 4 times not working??

Also If I want o highlight the word or sentence to copy, I cannot highlight at all..damn whats wrong. Tried SMC but like what I said above
 
Last edited:
Joined
May 21, 2012
Messages
7,824
Reaction score
139
Points
63
Location
13th state, U.S.A.
Your Mac's Specs
iPhone 11 iOS 13, 12.9" iPad Pro 1 iPadOS 13, Late 2014 Mac Mini macOS 10.15
If you are using a wireless keyboard, you will need to tap quickly, release, and press/hold them again, in order to get the keyboard activated. You only need to press one key down, not all of them.
 
Joined
Dec 20, 2013
Messages
474
Reaction score
3
Points
18
Location
Chalfont, PA
Your Mac's Specs
MacOS Catalina MacBookPro Retina,15 inches Late 2013 Processor 2.3GHz Intel Core i7. Memory 16GB,
Did nt work when I did it yesterday, so I shut down for the night n startup this am...BINGO.. works good
Thank You Guys
 
Joined
Oct 16, 2010
Messages
13,218
Reaction score
208
Points
63
Location
Brentwood Bay, BC, Canada
Did nt work when I did it yesterday, so I shut down for the night n startup this am...BINGO.. works good
Thank You Guys

That still seems to be a standard fix for so many computer problems, and maybe it should always be the first thing to try.

So, glad to hear it worked.





- Patrick
======
 
Top