• Welcome to the new Mac-Forums. See News and Community Announcements for more details.

3rd party apps on SE unable to access internet after installing 13.1

Joined
Sep 14, 2011
Messages
341
Reaction score
19
Points
18
Location
Romford, Essex, England, GB
Your Mac's Specs
Mac mini Server 4,1 (2.66GHz Core 2 Duo CPU, 16GB RAM, 120GB SSD / 500GB HDD) & iPhone SE (64GB)
Google, Twitter, YouTube, Spotify, etc. all show no network access after installing the update; but Safari, the App Store, etc. all connect fine. Oddly, the Speedtest.net app still works, and some apps still show notifications, even though they don't load content.

Any idea what's up? This doesn't seem to be a widespread issue & restarting hasn't helped. Will I just have to wait for 13.1.1 or 13.2 and hope that fixes it? Or would a factory reset clear the bugs?
 
Joined
May 21, 2012
Messages
7,818
Reaction score
139
Points
63
Location
13th state, U.S.A.
Your Mac's Specs
Late 2014 Mac Mini macOS 10.15, iPhone 11 iOS 13, 12.9" iPad Pro 1 iPadOS 13
I haven't had any issues.

How did you restart?

What iDevice are you using?
 

Raz0rEdge

Well-known member
Staff member
Moderator
Joined
Jul 17, 2009
Messages
12,661
Reaction score
304
Points
83
Location
MA
Your Mac's Specs
2018 Mac-Mini macOS Catalina 10.15.5, 32 GB
Beyond what Bob said, this is on cellular or WiFi or both? Have to done a hard reset (hold power and home button until the phone restarts) to see what changes?
 
Joined
Sep 14, 2011
Messages
341
Reaction score
19
Points
18
Location
Romford, Essex, England, GB
Your Mac's Specs
Mac mini Server 4,1 (2.66GHz Core 2 Duo CPU, 16GB RAM, 120GB SSD / 500GB HDD) & iPhone SE (64GB)
I've got a 64GB iPhone SE, I only tried a regular restart (after the update had finished seemingly normally).

- - - Updated - - -

WiFi and cellular. I'll try a hard restart & see if that fixes it.
 
Top