Please visit the new Mac-Forums Facebook page:
https://www.facebook.com/macforums1




Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Font issue on browsers
    For some reason, MacBook Air shows a different for this website I am working on https://www.plumbwize.ca/. The issue exists on any browser I test. When I check on W10, the fonts are fine. Is is something to do with Mac or the website? Can someone help me fix this?

  2. #2
    You will need to show us screenshots of what you are seeing to be able to give you any ideas. What browsers have you tried to narrow the issue?
    --
    Regards
    ...Ashwin


  3. #3
    Font issue on browsers

    Member Since
    Sep 29, 2017
    Location
    South Africa
    Posts
    22
    Your Mac's Specs
    Processor : 2.6 GHz Intel Core i5 Memory : 8GB DDR3 1600 MHz Graphics : Intel Iris 1536 MB Storage
    On your browser go to the website open your developer console or inspect element , it will tell you if its used a fallback font , or failed to load a font , could be a format issue too. You actully have a number of issues ranging from js errors and as you can see for me it used a fallback font and im on chrome , hp :

    Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/inc/js/jquery-1.3.2.js?ver=4.8.2'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

    jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1:2 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    6Slow network is detected. Fallback font will be used while loading: <URL>

    (index):644 Uncaught TypeError: $ is not a function
    at (index):644

    (index):796 Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/mails/mail.php'. This endpoint should be made available over a secure connection.

    (index):871 Mixed Content: The page at 'https://www.plumbwize.ca/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://www.plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/template/img/rolling.svg'. This content should also be served over HTTPS.

    main.js:113 Uncaught ReferenceError: svg4everybody is not defined
    at main.js:113

    (index):1302 Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/mails/mail.php'. This endpoint should be made available over a secure connection.
    (index):1376 Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/template/img/rolling.svg'. This content should also be served over HTTPS.

    (index):1651 Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/mails/mail.php'. This endpoint should be made available over a secure connection.

    (index):1726 Mixed Content: The page at plumbwize.ca/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image plumbwize.ca/wp-content/plugins/techwyse-form/forms/template/img/rolling.svg'. This content should also be served over HTTPS.

    (index):1 Mixed Content: The page atplumbwize.ca/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure favicon plumbwize.ca/wp-content/uploads/2017/08/favicon.ico'. This content should also be served over HTTPS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Font gone all wonky on web browsers
    By jimmyshaw1980 in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2012, 04:35 AM
  2. Bold font problem in web browsers
    By keiran.smart in forum macOS - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2011, 04:41 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-25-2011, 05:46 PM
  4. Font Installation Issue - Font Name Table?
    By oinkydoodle in forum macOS - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 10-09-2008, 02:41 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •