Please visit the new Mac-Forums Facebook page:
Join Us @ Mac-Forums Facebook Page



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    links not working

    Member Since
    Feb 01, 2011
    Location
    uk
    Posts
    74
    Your Mac's Specs
    imac,intel core i3,processor speed 3.06ghz,processors 1,cores 2,L2 cache per core 256kb,L3 cache 4mb
    Rep Power
    9
    links not working
    All of a sudden the links in my emails do not work IE when clicked on said links nothing happens any idea's guys as to the problem.
    Regards Ray

  2. #2
    links not working
    Rod's Avatar
    Member Since
    Jun 12, 2011
    Location
    Melbourne, Australia and Ubud, Bali, Indonesia
    Posts
    5,484
    Your Mac's Specs
    2015 MacBook Pro Retina 13" macOSX 10.15.1
    Rep Power
    14
    A little more information please Ray. Model/date of computer, Operating System, mail client eg Apple Mail, browser eg Google Chrome. When you say nothing happens do you mean the site does not open or it opens but stays in the background? Have you tried a different mail client or browser?
    I used to be conceited but now I'm perfect.

  3. #3
    links not working

    Member Since
    Feb 01, 2011
    Location
    uk
    Posts
    74
    Your Mac's Specs
    imac,intel core i3,processor speed 3.06ghz,processors 1,cores 2,L2 cache per core 256kb,L3 cache 4mb
    Rep Power
    9
    It is a 21.5 iMac mid 2010,intel core i3,OS X yosemite 10.10.5 mail client outlook. browser safari,when the links are clicked on nothing happens i.e. site doesn't open

  4. #4
    MacInWin
    Guest
    Are they actually links? I.e., the show underlined and in a different color? If you right click on them does a box appear to let you copy the link? I'm wondering if the "links" aren't really links but just a text line that has the website in it.

  5. #5
    links not working
    Rod's Avatar
    Member Since
    Jun 12, 2011
    Location
    Melbourne, Australia and Ubud, Bali, Indonesia
    Posts
    5,484
    Your Mac's Specs
    2015 MacBook Pro Retina 13" macOSX 10.15.1
    Rep Power
    14
    My first suspect would be Outlook. I would try Apple Mail for the same Behavior.

  6. #6
    links not working

    Member Since
    Feb 01, 2011
    Location
    uk
    Posts
    74
    Your Mac's Specs
    imac,intel core i3,processor speed 3.06ghz,processors 1,cores 2,L2 cache per core 256kb,L3 cache 4mb
    Rep Power
    9
    thanks for your help will try your suggestions and come back

  7. #7
    links not working

    Member Since
    Feb 01, 2011
    Location
    uk
    Posts
    74
    Your Mac's Specs
    imac,intel core i3,processor speed 3.06ghz,processors 1,cores 2,L2 cache per core 256kb,L3 cache 4mb
    Rep Power
    9
    I have one other email address and all the links work in that address,still no luck with outlook the links are genuine as they are either underlined or show up in blue and when I hover over them the arrow turns into a small hand but clicking on them I get no response.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Links From Emails Not Working
    By Thumpernator in forum Switcher Hangout
    Replies: 16
    Last Post: 04-24-2014, 10:15 PM
  2. Links in PPT not working since it is downloaded to local drive
    By lapiz in forum macOS - Operating System
    Replies: 8
    Last Post: 05-06-2013, 09:08 AM
  3. Google links not working
    By jenkkhof in forum macOS - Operating System
    Replies: 7
    Last Post: 11-14-2012, 10:22 PM
  4. click on links not working
    By tom0110 in forum Switcher Hangout
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2011, 08:52 PM
  5. Quick Links not working
    By toMACsh in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 7
    Last Post: 09-27-2010, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •