Results 1 to 4 of 4

Thread: Expose issue

  1. #1
    Expose issue
    LelandJLK's Avatar
    Member Since
    Oct 11, 2009
    Location
    Winter Park, FL
    Posts
    174
    Your Mac's Specs
    MBP 15 inch 2.8 GHz Intel Core 2 Duo 4 Gigs of ram
    Rep Power
    11
    Expose issue
    The only two programs I have running in this attached picture are Chrome and Word. When im in Expose mode, I get this blue rectangle box. I am not sure what is going on here. Anyone know what is going on? It does not effect anything, but just wondering what it is.

    Regards


  2. #2
    Expose issue
    robduckyworth's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2011
    Location
    Reading, UK
    Posts
    2,971
    Your Mac's Specs
    15" MBP, 2.5GHz i7, 750GB, 6770M 1GB, iPad 3, iPhone 4, custom PC
    Rep Power
    12
    i dont know but i can guess. maybe its an application running in the background?
    If you find a post helpful, don't forget to use the reputation system (top right of post.)
    Join us in the IRC! How? Add me on Steam, Origin or PSN (Vita): robduckyworth

  3. #3
    Expose issue
    McYukon's Avatar
    Member Since
    May 14, 2009
    Location
    Near Whitehorse, Yukon
    Posts
    2,052
    Your Mac's Specs
    2012 MBP i7 2.7 GHz 15" Matte - 16 GB RAM - 120 GB Intel SSD - 500 GB DataDoubler Mac OS 10.9
    Rep Power
    13
    Have you tried quitting either Chrome or Word to see if one of them is the cause?
    I have one application that has a window like this too, and certain popup windows in Firefox used to do this too sometimes.
    Use the reputation system if a post helps you!
    Mac Forums IRC Channel - Help build it by hanging out with us
    The next sentence is true. The previous sentence is false.

  4. #4
    Expose issue
    LelandJLK's Avatar
    Member Since
    Oct 11, 2009
    Location
    Winter Park, FL
    Posts
    174
    Your Mac's Specs
    MBP 15 inch 2.8 GHz Intel Core 2 Duo 4 Gigs of ram
    Rep Power
    11
    I am thinking it has to do with Chrome, because I closed it (Chrome) and the blue box disappeared.

    I am running a few Chrome extensions - I wonder if that is causing this blue box to appear or the browser itself acting up.

    Thanks for your input.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Exposť doesn't expose all windows within a desktop
    By Command Alt Ego in forum macOS - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2011, 09:51 AM
  2. expose issue.
    By stealthmonkey in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2011, 11:38 AM
  3. Expose help
    By AbramoSox51 in forum Switcher Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 07:06 PM
  4. Expose
    By cornelius in forum macOS - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2005, 12:46 AM
  5. Exposť
    By Jefe3223 in forum macOS - Operating System
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2005, 09:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •