Please visit the new Mac-Forums Facebook page:
https://www.facebook.com/macforums1




Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
  1. #31
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Ratsima's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2019
    Location
    Korat, Thailand
    Posts
    330
    Rep Power
    1
    Mac-Forums is now loading properly for me with Safari on a Mac. No more freezing. No more SPOD. No more empty space in the ad area.

    I wonder what it was?

  2. #32
    Mac Forums Won't Load in Safari
    IWT's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2009
    Location
    Born in Scotland, Worked in Scotland then England, Now live in Wales
    Posts
    5,858
    Your Mac's Specs
    iMac 5K Retina 27", August 2019, 3.6GHz Intel Core i9, Memory 32GB, 2TB SSD, macOS Mojave 10.14.6
    Rep Power
    19
    I wonder what it was?
    Brexit. Everything else is blamed on it, so why not?

    Ian
    Ian

  3. #33
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Ratsima's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2019
    Location
    Korat, Thailand
    Posts
    330
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by IWT View Post
    Brexit. Everything else is blamed on it, so why not?

    Ian


    What a world….

  4. #34
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Ratsima's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2019
    Location
    Korat, Thailand
    Posts
    330
    Rep Power
    1
    I still get this error quite often:

    Code:
    Safari can’t open the page “https://www.mac-forums.com/forums/se...=vBForum_Post” because Safari can’t establish a secure connection to the server “www.mac-forums.com”.
    As soon as I switch to a VPN, it opens right up.

  5. #35
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Rod's Avatar
    Member Since
    Jun 12, 2011
    Location
    Melbourne, Australia and Ubud, Bali, Indonesia
    Posts
    5,256
    Your Mac's Specs
    MacBook Pro Retina 13" macOSX 10.13.3 beta
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by Ratsima View Post
    Yep. Same problem. I clicked on the link in the email on this thread. Safari appeared to open the page, but as soon as I moved the cursor over Safari, the SPOD appeared and Safari locked up.

    This reply is being written from Chrome.

    I have no problem with other websites in Safari.
    I'm having some problems here too. iOS app refuses to log me in. Cant load images in Safari on MBP. Definitely something going on. Having a lot of trouble replying to PM's as well.
    I used to be conceited but now I'm perfect.

  6. #36
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Ratsima's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2019
    Location
    Korat, Thailand
    Posts
    330
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Rod View Post
    Definitely something going on.
    Right. I tried to do a traceroute to see if I could figure where the hangup is. Oddly, it gets bounced around several NTT servers in Tokyo after which the traceroute simply fails after 64 hops. This is probably because the site's firewall blocks the ICMP port. Even using mtr using UDP or TCP didn't work.

    And, just now, I got this:

    Code:
    Safari can’t open the page.
    
    The error is: “The operation couldn’t be completed. Protocol error” (NSPOSIXErrorDomain:100)
    Then, when I tried to load the site using just the IP address, I got this:

    Attachment 30022
    But, that's probably because it's shared hosting with several sites using the same IP.

  7. #37
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Rod's Avatar
    Member Since
    Jun 12, 2011
    Location
    Melbourne, Australia and Ubud, Bali, Indonesia
    Posts
    5,256
    Your Mac's Specs
    MacBook Pro Retina 13" macOSX 10.13.3 beta
    Rep Power
    14
    My problem seems to be different but the bottom line is a few of us seem to be experiencing problems similar to earlier this year. The worst part of it for me is there seems to be no consistency. M-Forums app on my iPad now working, iPhone app now not working. Safari on MBP was working now not working again (not accepting same login used on iPad) Firefox is working (with AdGuard on) I haven’t even tried an iOS browser yet. Also no longer receiving emailed post notifications. I’ll check my user prefs on that one.


    Sent from my iPad using Mac-Forums
    I used to be conceited but now I'm perfect.

  8. #38
    Mac Forums Won't Load in Safari
    Ratsima's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2019
    Location
    Korat, Thailand
    Posts
    330
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Rod View Post
    The worst part of it for me is there seems to be no consistency.
    I agree. No consistency. Sometimes the site loads right away, sometimes not. Usually, for me, turning on a VPN causes the site to load instantly. Sometimes I get an error message, sometimes not. The error messages are different.

    My guess is that it is a routing problem of some sort.

    It might have to do with the Securi Website Firewall that this site uses.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Safari won't load certain sites
    By Alexis in forum macOS - Apps and Games
    Replies: 17
    Last Post: 12-17-2011, 05:29 PM
  2. Safari won't load
    By bmwebb in forum macOS - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-2011, 10:34 PM
  3. Safari- websites won't load.
    By rosbif in forum macOS - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2008, 01:38 PM
  4. Safari - Pics won't load
    By pina_p9 in forum macOS - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2007, 08:39 AM
  5. re: Shockwave won't load into Safari, even when Safari is in Rosetta mode.
    By IngeniousIda in forum macOS - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2007, 12:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •