Page 7 of 12 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 91 to 105 of 172
  1. #91
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by chscag View Post
    @Nick:

    That doesn't sound right. You and I have made email changes in the Admin panel many times before and it never locked a member out. I'm wondering if Patrick changed something in his profile that he wasn't supposed to?
    Charlie
    I assume you and/or Nick can check that Patrick's profile settings are OK.

  2. #92
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pigoo3's Avatar
    Member Since
    May 20, 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    41,929
    Your Mac's Specs
    2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
    Rep Power
    44
    Quote Originally Posted by krs View Post
    I assume you and/or Nick can check that Patrick's profile settings are OK.
    Multiple times. Not our first Rodeo.

    - Nick
    - Too many "beachballs", read this: Beachballs
    - Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
    - Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
    - Apple Battery Info. Battery

  3. #93
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pigoo3's Avatar
    Member Since
    May 20, 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    41,929
    Your Mac's Specs
    2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
    Rep Power
    44
    Quote Originally Posted by krs View Post
    BTW - It doesn't look like the forum accepts .png files even though those are listed as valid file extensions.
    I had to change the screen shot to jpg so that I could upload it to the forum
    Wanted to address this. The image below is a .png file...and it uploads just fine.

    I normally use the "Insert Image" button on the toolbar to incorporate images..

    - Nick

    AAIWkqL #2.png
    - Too many "beachballs", read this: Beachballs
    - Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
    - Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
    - Apple Battery Info. Battery

  4. #94
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    OK, let me try again
    Attached Images Attached Images

  5. #95
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    This is really weird and may relate to Patrick's problem with the forum.

    The .png file I just uploaded in the previous thread is a image I had on my Mac.
    It obviously uploaded fine.

    Previously, when I made the comment about png not uploading, that was the png file I received from Patrick.
    That png opened fine in the email from him, I then saved it to a folder on my Mac, it opened there fine as well, but then when I tried to select it to post in the forum, that png was somehow rejected by the forum oftware - by rejected I mean it just didn't show in the folder at all when I clicked on "browse" and selected that folder on my Mac.
    So I then saved it as a jpg and uploaded that fine.

    I just tried that again with the same result - the png file is in the folder on my Mac, opens with no issues, but doesn't show at all if I try to upload that image to the forum.
    Can't say I have ever experienced that before.

    And just an additional note:

    tiff files are files that are not supported as attachments in this forum, but they still show fine when I go to add an attachment and browse to that same folder where Patrick's png doesn't even show.
    What is going on here? This is really strange but maybe it gives a hint why Patrick is having trouble receiving emails from the forum.

  6. #96
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pigoo3's Avatar
    Member Since
    May 20, 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    41,929
    Your Mac's Specs
    2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
    Rep Power
    44
    Quote Originally Posted by krs View Post
    This is really weird and may relate to Patrick's problem with the forum.

    The .png file I just uploaded in the previous thread is a image I had on my Mac.
    It obviously uploaded fine.

    Previously, when I made the comment about png not uploading, that was the png file I received from Patrick.
    That png opened fine in the email from him, I then saved it to a folder on my Mac, it opened there fine as well, but then when I tried to select it to post in the forum, that png was somehow rejected by the forum oftware - by rejected I mean it just didn't show in the folder at all when I clicked on "browse" and selected that folder on my Mac.
    So I then saved it as a jpg and uploaded that fine.

    I just tried that again with the same result - the png file is in the folder on my Mac, opens with no issues, but doesn't show at all if I try to upload that image to the forum.
    Can't say I have ever experienced that before
    Something to do with Trump and his trade policies. No import tariff was paid on that image (Canada to United States)...therefore it was rejected as upload-able!

    - Nick
    - Too many "beachballs", read this: Beachballs
    - Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
    - Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
    - Apple Battery Info. Battery

  7. #97
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    Yes!!! I think you got it.
    Those guys in BC, they think they get away with murder.

    We in Ontario are good citizens, we pay when required

  8. #98
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    Let's try this

    This is the same image that would not post before - the original still does not show in the folder, this one that just posted here is a .png that I converted from the .jpg was came from the original png image from Patrick.

    So
    Original png image from Patrick does not show in folder when browsing to add image to forum
    Converted that to jpg - posted fine
    Converted that jpg to png. that new png posted fine as well
    Attached Images Attached Images
    Last edited by krs; 10-25-2019 at 01:39 AM.

  9. #99
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    ferrarr's Avatar
    Member Since
    May 21, 2012
    Location
    Pawtucket, RI, U.S.A.
    Posts
    7,835
    Your Mac's Specs
    L2014 Mac mini macOS 15, iPhone 11 iOS 13, 1st Gen 12.9" iPad Pro iPadOS 13
    Rep Power
    16
    I donít know if it could matter, but could this new issue, have to do with using an older OS? We all know Patrick is still using Mavericks, but I donít understand how it can affect the emails he is not receiving?


    Sent from my iPad using Mac-Forums
    Please backup. Everything has a life cycle, unexpected and warning free. Nothing will last as long as you want it to.
    PS: When there is an accident or error, is the tool to blame or is the fool to blame?

  10. #100
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pm-r's Avatar
    Member Since
    Oct 16, 2010
    Location
    Brentwood Bay, BC, Canada
    Posts
    13,275
    Rep Power
    20
    Just testing here and thanks to krs and Nick and their direct involvement in trying to get at least part of this problem sorted out, the last being an inability to get an email authorization code after I changed to another email address.

    At least now I can login it, which I was actually able to do, but now things actually work properly, like viewing attachments and posting since Nick manually activated my account.

    There still doesn't seem to be any sign of any email subscription notifications, so all the extra work to change to a different email address hasn't changed a thing other than causing a lot of other problems to actually get it back working properly.

    Just as another test, here's the original PNG graphic I sent to krs just to see if it will work for me:

    Attachment 30525


    Anyway, I'm now actually able to login and post, but it looks like the email problems and subscription notifications problems still exists.

    Thanks again to krs and Nick for their manual involvement and help.


    - Patrick
    ======

  11. #101
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    MacInWin's Avatar
    Member Since
    Jan 01, 2009
    Location
    Winchester, VA
    Posts
    8,038
    Your Mac's Specs
    MBP 15" Mid 2015, iPhone 11 Pro, an iMac, plus ATVs, AWatch, MacMini
    Rep Power
    31
    And the attachment isn't visible, Patrick. I clicked on it, got an error message about invalid attachment. So something is still not quite right.
    Jake

  12. #102
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pm-r's Avatar
    Member Since
    Oct 16, 2010
    Location
    Brentwood Bay, BC, Canada
    Posts
    13,275
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by MacInWin View Post
    And the attachment isn't visible, Patrick. I clicked on it, got an error message about invalid attachment. So something is still not quite right.
    Strange... my attachment shows fine here using Mavericks OS 10.9.5 and: Google Chrome Version 67.0.33, and Safari Version 9.1.3.

    I guess it's just part of the newer Mac OS's consistency with its lack of consistency.

    But it shows fine here and in its own little window with no clicking needed and labelled: Attached Images


    - Patrick
    ======

  13. #103
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    krs's Avatar
    Member Since
    Sep 16, 2008
    Posts
    1,708
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by MacInWin View Post
    And the attachment isn't visible, Patrick. I clicked on it, got an error message about invalid attachment. So something is still not quite right.
    That's why I posted in message #88 that .png files are not valid attachments which Nick refuted in post #93 with an example.

    And when I tried a png image I had on my Mac, that worked fine.

    But with Patrick's png image which would not even show up in my folder when I tried to attach it, I get the message below, same as Jake.

    However, I have no problem opening Patrick's png image on my Mac running ElCapitan.

    So somehow it seems this version of v-bulletin is not compatible with at least some functions of macOS 10.9

    Was there an update to v-bulletin when Patrick started to have problems with email notification?
    Maybe one the v-bulletin team didn't bother to tell anyone about.

    Happened to us with Webinar software we were using. That team also made an update that broke compatibility with SnowLeopard at the time and never told anyone.
    Solution was for thousands of their Mac customers to upgrade their macOS.
    I'm just throwing this out as a possibility, although somewhat remote.

    Are there any other members using Mavericks?
    If so, and if they have no problem with the forum, we could eliminate the possibility of incompatibility between this version of v-bulletin and Mavericks
    Attached Images Attached Images

  14. #104
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    pigoo3's Avatar
    Member Since
    May 20, 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    41,929
    Your Mac's Specs
    2011 17" MBP 2.2ghz, 16gig ram, OS 10.11.6
    Rep Power
    44
    If someone has an issue...need to specify the exact procedure (step by step) used that resulted in the issue. This way the issue can be investigated...to see what/how it happened...and if the issue can be duplicated via other user's attempts.

    I belong to many different internet forums...many of them use different procedures for uploading images...and occasionally I run into issues uploading images on those sites since I may not have followed the proper procedure to the letter.

    May I also add that this thread was started by Rod to work out not receiving email notifications to Mac-Forums subscribed threads...member pm-r also mentioned having an issue with this...which has resulted in most of the conversation in this thread.

    The uploading an attachment issue is a completely different topic...and it would probably be much better to discuss it in it's own thread to keep the "subscribed thread notifications" and "uploading attachments" issues separate.

    Thanks,

    - Nick
    - Too many "beachballs", read this: Beachballs
    - Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
    - Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
    - Apple Battery Info. Battery

  15. #105
    Not receiving email notifications to subscribed threads.
    MacInWin's Avatar
    Member Since
    Jan 01, 2009
    Location
    Winchester, VA
    Posts
    8,038
    Your Mac's Specs
    MBP 15" Mid 2015, iPhone 11 Pro, an iMac, plus ATVs, AWatch, MacMini
    Rep Power
    31
    Nick, are you sure it's actually a different problem or could they be related somehow? Patrick says he can see the attachment, but I cannot, I get the same error krs reported. What I see in Patrick's post is this:
    Screen Shot 2019-10-25 at 4.37.49 PM.png
    When I click the link, I get an error that krs has posted.

    I'm wondering if it's something in vbulletin and Patrick's older OS?
    Jake

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. subscribed threads acting funny
    By eric in forum Community Suggestions and Feedback
    Replies: 8
    Last Post: 01-26-2009, 10:16 AM
  2. how many subscribed threads do you have?
    By eric in forum Schweb's Lounge
    Replies: 9
    Last Post: 01-13-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •