Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Problem with Galleries on iWeb site

    Member Since
    Nov 16, 2006
    Posts
    14
    Question Problem with Galleries on iWeb site
    Hello!

    I've made a website for my church youth group on iWeb 1.1. IT's been fine but last week I noticed that some (but not all) of the gallery pages have got question mark boxes over the pictures! They've been fine before and I'm not sure when this actually happened.

    Does anyone know what this means?

    the pages are:
    http://www.kingsyouth.com/pulse/Pulse%20Gallery.html
    http://www.kingsyouth.com/nexus/Nexus%20Gallery.html
    and
    http://kingsyouth.com/focus/Focus%20Gallery.html

    Any help or advice would be much appreciated!

    Thanks!

    Dylan

  2. #2
    Problem with Galleries on iWeb site
    mraya's Avatar
    Member Since
    Feb 27, 2005
    Location
    Framingham, MA
    Posts
    940
    Specs:
    MacBook C2D 2.4 2GB
    Your page(s) have been corrupted, the border and shadow that you see in iWeb when you make the gallery has been replaced by that question mark image...

    http://kingsyouth.com/focus/Focus%20...3-underlay.png

    To make borders and shadows, iWeb created transparent images (PNGs) with the effect required and sometimes things go wrong. This issue was fixed with the upgrades. Apparently, it still can happen.
    Just republish your pages and then replace the old ones in your host service. Be sure to have all the updates for iWeb, it should be 1.1.2.
    [is pointless to click here]

  3. #3
    Problem with Galleries on iWeb site

    Member Since
    Nov 16, 2006
    Posts
    14
    that's great, thatnks for you help. i'll re-publish and upload the pages again.

    thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iWeb created site problem
    By ceport in forum Web Design and Hosting
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2011, 12:59 PM
  2. Photo galleries in iWeb? Lightroom?
    By nigelivy in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2010, 07:24 AM
  3. How To Remove An Old iWeb Site?
    By BikerJim in forum Web Design and Hosting
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2009, 11:54 PM
  4. Why is iWeb site not looking right
    By greyS60 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 9
    Last Post: 10-12-2006, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •