Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Uploading problem using iWeb

    Member Since
    Feb 24, 2008
    Location
    Dubai, United Arab Emirates.
    Posts
    56
    Specs:
    15" 2.2GHz Macbook Pro; 20" 2.0 GHz iMac.
    Uploading problem using iWeb
    Not had a problem before but when I publish my site I get a general error message (problem occured when publishing... nothing specific).

    When I look at my site such as this page http://www.clivetemplephotography.co...pian_tern.html
    I seem to have an odd frame around the photos which isn't there when I publish and wasn't on the site before.

    Any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    Uploading problem using iWeb

    Member Since
    Jul 14, 2008
    Posts
    1
    Specs:
    Mb pro 2.4 Ghz 2gbram OS 10.5.4
    Same problem
    I have the same problem and I am wondering if it has to do with Mobibleme. I have never had problems until I updated to MM. don't know.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Iweb has stopped uploading
    By sal_bal in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2011, 05:45 PM
  2. FTP Uploading question Iweb
    By artoutwest in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2009, 12:36 PM
  3. Problem uploading pictures on iWeb
    By elisabethvm in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2009, 05:21 PM
  4. iWeb, uploading onto other webhosts
    By chitty in forum Web Design and Hosting
    Replies: 8
    Last Post: 09-02-2008, 08:42 PM
  5. uploading from iweb to non mac site
    By Jawbone in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2007, 07:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •