Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    This Is Just Too Weird
    MontanaMac's Avatar
    Member Since
    Feb 20, 2011
    Location
    Northwest Montana
    Posts
    230
    Specs:
    iMac 27" OS X 10.6.4 / 3.2 GHz / Intel Core i3 / 4 GB 13333 MHz DDR3
    This Is Just Too Weird
    I have had my Itunes account with Apple for some time because my daughter gave me an iPad. I use it all the time. I can sign into MobileMe with my iPad, but not with my iMac. How could this be?

    Screen shot 2011-02-20 at 1.30.26 PM

    Oh. By the way, how do you post a screen shot here? I tried copy / paste and I tried dragging it off my desk top.

  2. #2
    This Is Just Too Weird
    Oneironaut's Avatar
    Member Since
    Feb 23, 2009
    Posts
    1,334
    Specs:
    21" iMac * 2.8 Ghz Intel Core i7 * 16GB 1333 Mhz DDR3 * 1TB HD *AMD Radeon HD 6770M 512 MB
    Do you and your daughter both use both devices to log in to your iTunes accounts. It may be a problem with trying to log into the wrong account or something.

    For posting photos here, you have to upload them to something like Photobucket.com then post the link here using the link button I think.

  3. #3
    This Is Just Too Weird
    Zoolook's Avatar
    Member Since
    Sep 24, 2006
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    2,756
    Specs:
    15" MacBook Pro, i7 2.66Ghz, 8GB RAM, 512GB SSD; iPad 3, iPhone 5
    Quote Originally Posted by Oneironaut View Post

    For posting photos here, you have to upload them to something like Photobucket.com then post the link here using the link button I think.
    Or use the attachment function:

    Screen shot 2011-02-20 at 5.13.52 PM.png
    In the land of the blind, the one-eyed man is stoned to death.
    - Joan D. Vinge


  4. #4
    This Is Just Too Weird
    MontanaMac's Avatar
    Member Since
    Feb 20, 2011
    Location
    Northwest Montana
    Posts
    230
    Specs:
    iMac 27" OS X 10.6.4 / 3.2 GHz / Intel Core i3 / 4 GB 13333 MHz DDR3
    OK, I have to correct myself. I can access MobileMe from Safari on my iMac, but I can't open it from my system preferences. When I try to go into it there, it tells me I have the wrong password or user name.

  5. #5
    This Is Just Too Weird
    Zoolook's Avatar
    Member Since
    Sep 24, 2006
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    2,756
    Specs:
    15" MacBook Pro, i7 2.66Ghz, 8GB RAM, 512GB SSD; iPad 3, iPhone 5
    Quote Originally Posted by MontanaMac View Post
    OK, I have to correct myself. I can access MobileMe from Safari on my iMac, but I can't open it from my system preferences. When I try to go into it there, it tells me I have the wrong password or user name.
    So if you type 'MobileMe' in Spotlight, hit enter and then enter your credentials:

    userID@me.com

    password

    It doesn't connect you?
    In the land of the blind, the one-eyed man is stoned to death.
    - Joan D. Vinge


  6. #6
    This Is Just Too Weird
    MontanaMac's Avatar
    Member Since
    Feb 20, 2011
    Location
    Northwest Montana
    Posts
    230
    Specs:
    iMac 27" OS X 10.6.4 / 3.2 GHz / Intel Core i3 / 4 GB 13333 MHz DDR3
    Ignore this

  7. #7
    This Is Just Too Weird
    MontanaMac's Avatar
    Member Since
    Feb 20, 2011
    Location
    Northwest Montana
    Posts
    230
    Specs:
    iMac 27" OS X 10.6.4 / 3.2 GHz / Intel Core i3 / 4 GB 13333 MHz DDR3
    Quote Originally Posted by Zoolook View Post
    So if you type 'MobileMe' in Spotlight, hit enter and then enter your credentials:

    userID@me.com

    password

    It doesn't connect you?
    No, it just tells me my user name or pass word in incorrect, But I can sign into it from Safari. It kind of acts like it has a different separate mobileMe account in my HD on my iMac. Weirdest thing I've ever seen. One thing that seems strange, I sign into my MobileMe account with my gmail name, not MobileMe.

  8. #8
    This Is Just Too Weird
    Zoolook's Avatar
    Member Since
    Sep 24, 2006
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    2,756
    Specs:
    15" MacBook Pro, i7 2.66Ghz, 8GB RAM, 512GB SSD; iPad 3, iPhone 5
    Quote Originally Posted by MontanaMac View Post
    Please tell me about the attachment function.
    When you hit 'reply' on the forums (excluding the quick reply box) you will see a button saying 'manage attachments', exactly like the picture I posted, under the box that you usually type in. You might have to scroll down to see it (image attached)

    Screen shot 2011-02-21 at 10.45.44 AM.png

    You then hit browse to find the image you want to attach, then upload it to store it on the server (image attached)

    Screen shot 2011-02-21 at 10.46.21 AM.png

    Finally, you hit the attach icon on top of the text box (it looks like a little paper clip) and add the attachments you want.

    Quote Originally Posted by MontanaMac View Post
    No, it just tells me my user name or pass word in incorrect, But I can sign into it from Safari. It kind of acts like it has a different separate mobileMe account in my HD on my iMac. Weirdest thing I've ever seen. One thing that seems strange, I sign into my MobileMe account with my gmail name, not MobileMe.
    Your MobileMe account should start with an @me.com email address. Ask for a password reset on the website.
    In the land of the blind, the one-eyed man is stoned to death.
    - Joan D. Vinge


  9. #9
    This Is Just Too Weird
    MontanaMac's Avatar
    Member Since
    Feb 20, 2011
    Location
    Northwest Montana
    Posts
    230
    Specs:
    iMac 27" OS X 10.6.4 / 3.2 GHz / Intel Core i3 / 4 GB 13333 MHz DDR3
    All right, thanks, think I have that attachment thing figured out now thanks to you. I do appreciate it sir.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. This is weird!
    By Flaekiface in forum Apple Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2009, 02:53 AM
  2. something like Weird Al
    By Bilobrkster in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2008, 03:06 PM
  3. Something Weird
    By EuphLlama in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2007, 10:38 PM
  4. Weird
    By MrsRed in forum Switcher Hangout
    Replies: 14
    Last Post: 10-09-2007, 05:30 PM
  5. This is, well...weird. What did I do?
    By nickscash in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2005, 03:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •