Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MattPF
    Guest
    Problem with iMac and our website?
    I'm new here and not sure if this is the right forum, but here goes..

    I run a website, http://www.fightthebite.net/ and we just had a user complain that they when they went to our site on their iMac, it redirected them to our webmail at https:// Can anyone with an iMac check into this?

    Additionaly, the same user attempted to sign up to our "Do Not Spray Pesticides" at my residence list -- but we never received his signup.

    Can anyone with an iMac (or any macintosh!) please test our website and the no spray registration:
    http://www.fightthebite.net/service_.../?noSpray=true

    Thanks!
    -Matt

  2. #2
    Problem with iMac and our website?
    rman's Avatar
    Member Since
    Dec 24, 2002
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    12,584
    Specs:
    2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.6.8 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.6.8 | 64GB iPad 2 WiFi
    Cool
    I don't think the problem is the iMac, unless you running some application that needs to run on a windows system. It maybe more of a browser problem.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain!

  3. #3
    Problem with iMac and our website?
    mraya's Avatar
    Member Since
    Feb 27, 2005
    Location
    Framingham, MA
    Posts
    940
    Specs:
    MacBook C2D 2.4 2GB
    Just visited your page with Saffari, no problems so far, it looks great by the way.

  4. #4
    MattPF
    Guest
    Thanks!
    Quote Originally Posted by mraya
    Just visited your page with Saffari, no problems so far, it looks great by the way.
    Thanks for the compliment!

    If anyone can sign up for the [ No Spray ] list:
    http://www.fightthebite.net/service_.../?noSpray=true

    I'd like to confirm that it works for Mac users, just to give my boss peace of mind. Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Particular website problem
    By Marki2014 in forum OS X - Operating System
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2014, 02:22 PM
  2. Website loading Problem on iMac??
    By mra6368 in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2010, 06:59 AM
  3. Look at my website! Little problem
    By loco_gallo in forum Web Design and Hosting
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2009, 07:27 AM
  4. I'm having a problem with the website.
    By Konan in forum Switcher Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2009, 01:26 PM
  5. having a problem with a particular website
    By 440hz in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2006, 08:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •