Results 1 to 4 of 4
  1. #1


    Member Since
    Jan 29, 2010
    Location
    Palm Beach Gardens, FL
    Posts
    89
    Specs:
    17" Macbook Pro with 2.8GHz Core 2 Duo, 4GB 1066MHz DDR3, 500GB Serial ATA @ 7200 rpm, HiRes AntiGla
    Unhappy images not displaying in browser
    i have a new macpro and everything was fine until just recently my browser has been acting up. images dont display, in place of the images are a little folded paper with pink, green and blue shapes and a lot of the time when i click on a link it says link broken. Im not sure if this is my mac or my internet. any help would be appreciated. :-)
    I love to jump out of perfectly good airplanes!

  2. #2


    Member Since
    Jan 29, 2010
    Location
    Palm Beach Gardens, FL
    Posts
    89
    Specs:
    17" Macbook Pro with 2.8GHz Core 2 Duo, 4GB 1066MHz DDR3, 500GB Serial ATA @ 7200 rpm, HiRes AntiGla
    btw i use google chrome, but ive tried it in safari and i get the same result... the only thing ive done recently is installed "docker"
    I love to jump out of perfectly good airplanes!

  3. #3


    Member Since
    Jan 22, 2010
    Location
    Victoria, BC
    Posts
    20,911
    Specs:
    Mid-2012 MBP (16GB, 1TB HD), Monoprice 24-inch second monitor, iPhone 5s 32GB, iPad Air 2 64GB
    Time to clear caches, I would say.

  4. #4


    Member Since
    Jan 29, 2010
    Location
    Palm Beach Gardens, FL
    Posts
    89
    Specs:
    17" Macbook Pro with 2.8GHz Core 2 Duo, 4GB 1066MHz DDR3, 500GB Serial ATA @ 7200 rpm, HiRes AntiGla
    I think it is my internet connection. I reset my modem and router and it seemed to fix it, except for the occassional image. Comcast=no good
    I love to jump out of perfectly good airplanes!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Phone no on a website not displaying on Iphone browser
    By divya_steria in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2012, 08:09 AM
  2. iMovie not recognizing and displaying iPhoto images
    By comsns in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2009, 11:59 PM
  3. Images not displaying from YouTube
    By PearlJamFan in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2008, 09:14 PM
  4. displaying images in a folder window
    By devon in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-2004, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •