Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Windows Vista not installing, What am I doing wrong?

    Member Since
    Oct 29, 2007
    Posts
    4
    Windows Vista not installing, What am I doing wrong?
    I do not know what it is that I am doing incorrectly. I installed the Leopard OS from scratch (erased original Tiger OS) and I created a separate partition using Bootcamp so that I could install Windows Vista. I have a Mac Mini, 1.66 Ghz Intel Core Duo, 1.25 GB 667 Mhz DDR2 Sdram and a 80Gig HD. My system is updated as per the instructions I have read on the Apple.com site. I have even gone into Disk utility to verify/repair the Bootcamp Disk. When I run Bootcamp assistant and "Start the Windows Installer," my system reboots into the Windows mode where it appears as if it's reading the Vista disk and it's going to start installing Windows files and then it just stops. My screen stays blank/black and that's that! Nothing more! I have to turn my mini off then back on and hold the option key to get it to run back into Leopard again. Please help! I don't want to go to Tekserve or Apple store and have them charge me an arm and a leg just to install Vista.

    Thanks...Boricuacreem

  2. #2
    Windows Vista not installing, What am I doing wrong?

    Member Since
    Oct 25, 2007
    Posts
    12
    I don't want to sound like a troll but not installing Vista is probably the best bet anyhow. The operating system is really just a dog right now and you may want to wait until SP1 is released in 2008. I'd really recommend you install XP for your Windows apps.

  3. #3
    Windows Vista not installing, What am I doing wrong?

    Member Since
    Oct 29, 2007
    Posts
    4
    Thanks to ChrisF79's reply regarding my dilemna, it brought upon a light bulb in my head. I disconnected my Mac Mini from my 47" Toshiba Regza, LCD TV and connected it to my Dell monitor. It worked perfectly! I was able to install Vista without a hitch. She's running beautifully now. I don't know too much about Vista as of yet but hopefully it isn't as doggish as ChrisF79 feels it to be.

  4. #4
    Windows Vista not installing, What am I doing wrong?
    NPuter's Avatar
    Member Since
    Jul 15, 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    989
    Specs:
    15" 2.2GHz Santa Rosa Macbook Pro - 4GB Ram - 120GB HD OS X Leopard - Windows XP
    Glad you got it to work! I do agree with ChrisF79 though.

    "The forums are not only a place to have questions answered, they are a place to be part of a community..."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help installing Windows Vista on Macbook Pro without disc
    By Stewart556 in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2012, 07:33 PM
  2. Cant Eject Cd While Installing Vista
    By Zotick in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2009, 08:24 PM
  3. How do I connect to my Internet after installing Windows Vista?
    By Wileycat in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2009, 01:51 PM
  4. Installing windows vista ultimate x86 via target disk mode
    By razultull in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2009, 12:44 PM
  5. Installing Vista on MBP
    By lampshade_party in forum Switcher Hangout
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2008, 02:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •