Results 1 to 3 of 3

Thread: Os 9.2

  1. #1
    djsep
    Guest
    Question Os 9.2
    I recently had to reinstall the operating system on a G3. I started with OS 9 and upgraded it to OS 9.2. I've noticed that when I first boot up the system, a folder with a ? mark appears on the screen. Then it switches back and forth with a folder that has a face in it about 3 or 4 times and starts loading the operating system. Is this normal? I thought it was suppose to boot to a Mac face immediately? Thanks for any input.

  2. #2
    Os 9.2

    Member Since
    Jul 22, 2003
    Location
    Hamilton College
    Posts
    6,999
    Specs:
    20" iMac C2D 2.16ghz, 13" MacBook 2.0ghz, 60gb iPod vid, 1gb nano
    i dont have any experience with os 9 but it seems like your startup folder link is screwed up somewhere because the mac is trying to find the OS boot folder.

    check in system preferences for something with startup folders or something and make sure the boot folder is set on OS 9.2.2

  3. #3
    Os 9.2
    Emrys's Avatar
    Member Since
    Oct 27, 2002
    Location
    Vermont
    Posts
    1,345
    Specs:
    17" iMac G4 800MHz 1GB RAM
    Thats what it sounds like to me. The bootstrap is confusing your machine. I don't know why you would be experiencing this with ONLY OS9. Do you have X on it as well?
    Emrys
    Community Administrator / Moderator
    MAC-FORUMS.COM - The Ultimate Source For Your Mac!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •