Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Sound Problems on XP SP3

    Member Since
    Mar 27, 2008
    Posts
    6
    Unhappy Sound Problems on XP SP3
    I have installed XP SP3 via Boot Camp and XP does not have any sound. Can anyone help?

  2. #2
    Sound Problems on XP SP3
    kmkl's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    305
    Specs:
    iMac 24" 2.4GHz 2GB RAM 320GB HD
    sp3 aint out yet, is it? no its supposed to come out in mid april
    and if u have a early copy/beta version, boot camp doesn't support it yet. if it does sorta work, try and find some drivers on the net. (good luck)

    and if u mean sp2, there was something wrong with installation, or your sp2 disc was damaged.

    try installing it again

  3. #3
    Sound Problems on XP SP3
    kmkl's Avatar
    Member Since
    Mar 11, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    305
    Specs:
    iMac 24" 2.4GHz 2GB RAM 320GB HD
    anybody else wanna weigh in?

    irakli... did i answer your question?

  4. #4
    Sound Problems on XP SP3

    Member Since
    Feb 03, 2008
    Location
    Surrey BC Canada
    Posts
    444
    Specs:
    Mac Mini 2.5 i5/16Gb/500Gb/Radeon 6630M-256MB
    SP3 for XP is still prerelease, expect issues, expect a lot of issues, the last public release was just an early Release Candidate, I've got it installed under a Virtual PC 2007 machine on my main Windows machine, it's buggy, really really buggy, uninstall the SP or simply format and reinstall XP SP2 and wait for the final release of SP3 to come out.
    This is a multiplatform home !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-05-2013, 08:01 AM
  2. Want to install XP SP3 CD.
    By DBFIU in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 3
    Last Post: 11-16-2010, 03:24 PM
  3. More audio problems with 24" aluminum iMac in XP SP3
    By progrocker69 in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2008, 08:02 PM
  4. Mising Sound after installing SP3 with BC2.0
    By xavulon in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2008, 11:43 AM
  5. Realtek sound problems, lag problems
    By Starflame in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2008, 10:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •