Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Disc Mount problem

    Member Since
    Nov 17, 2011
    Posts
    6
    Disc Mount problem
    I have an external hard drive with 3 partitions, one on which i do my time machine backups, one which has Mac format, and the third partition pc format. Recently i plugged the drive in to run backups but it didnt show. i ran a disk verify and repair and all seemed fine, yet it says disk not mounted. The other 2 partitions work fine. How can i fix this problem?

  2. #2
    Disc Mount problem
    Dysfunction's Avatar
    Member Since
    Mar 17, 2008
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    6,821
    Specs:
    Way... way too many specs to list.
    More details please.

    Operating system, type of drive (USB/Firewire) and...

    are there any errors in console after you try and mount the drive?
    mike
    This machine kills fascists
    Got # ? phear the command line!

  3. #3
    Disc Mount problem

    Member Since
    Nov 17, 2011
    Posts
    6
    disc mount problem
    Os X (10.5.8)
    usb
    this disc is a Seagate Free Agent, 500Gb, but had the same problem on a smaller portable disk (Procase usb2, 350Gb)
    they seem to work fine and then suddenly "lose" the mounting.
    I also run these often through a hub (D-Link, DUB H7).
    Let me know if you need more info

  4. #4
    Disc Mount problem

    Member Since
    Nov 17, 2011
    Posts
    6
    disc mount problem
    Quote Originally Posted by Dysfunction View Post
    More details please.

    Operating system, type of drive (USB/Firewire) and...

    are there any errors in console after you try and mount the drive?
    Os X (10.5.8)
    usb
    this disc is a Seagate Free Agent, 500Gb, but had the same problem on a smaller portable disk (Procase usb2, 350Gb)
    they seem to work fine and then suddenly "lose" the mounting.
    I also run these often through a hub (D-Link, DUB H7).
    cant run a mount the drive, it tells me to run disk verify and repair first, so like a vicious cycle

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Disc Mount problem
    By botle in forum Switcher Hangout
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2011, 07:49 AM
  2. Script to mount volume (external drive or disk image) which won't mount..?
    By MaccIngs in forum OS X - Development and Darwin
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2011, 09:05 PM
  3. smb share auto mount problem on mac os x 10.8.0
    By ncvijaya in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2011, 01:03 AM
  4. Access problem on mount
    By coolrb in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2011, 06:38 AM
  5. Windows XP OEM disc will not mount on my iMac
    By dchicks in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 15
    Last Post: 11-24-2010, 01:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •