Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    10.9.4 -Can only get 4 browser windows to work

    Member Since
    Jul 03, 2014
    Posts
    3
    10.9.4 -Can only get 4 browser windows to work
    I'm using Chrome on 10.9.4 on a MacBook Air from mid 2011.

    Updated to 10.9.4 yesterday and now I can't get more than 4 tabs to connect to web sites using Chrome. All others time out with "No data received." Bringing up Safari, I can reach no sites at all.

    Any thoughts?

    added note: This is ONLY on my MBA. I have this MacBook Pro and a mini, plus a couple of iPads with no issues, so it is something on the MBA.

    Changed version of Chrome I was using.

    Verified disk, and permissions. Repaired permissions.

    Turned off firewall. Turned back on.

    None of this made a difference.

  2. #2
    10.9.4 -Can only get 4 browser windows to work

    Member Since
    Jul 03, 2014
    Posts
    3
    I still have not resolved this. Sure could use ANY ideas...

  3. #3
    10.9.4 -Can only get 4 browser windows to work
    Lifeisabeach's Avatar
    Member Since
    Sep 30, 2007
    Location
    The Republic of Neptune
    Posts
    7,637
    Try using Onyx to flush out your cache files, especially the internet cache. If that doesn't work, download and apply the 10.9.4 Update Combo to see of that fixes it. Might want to re-run Onyx after doing that also.
    OS X Mavericks 10.9.4 Update (Combo)

    Please verify and include the exact model/year of your Mac and OS X version number (available from "About This Mac", then "More Info" on the Apple menu).
    ------
    Links: Onyx | EasyFind | Apple Hardware Test | How to test your hard drive | The Safe Mac Adware Removal Guide | Uninstall MacKeeper
    ------
    Lifeisabeach - Mac-Forums Member of the Month June 2009, Feb 2012, and March 2013.

  4. #4
    10.9.4 -Can only get 4 browser windows to work

    Member Since
    Jul 03, 2014
    Posts
    3
    I think I can understand your name here, Lifeisabeach!

    It turns out that it was the Cisco Anyconnect client that hosed me. After reinstalling 10.9.4 I tried it with no success, and found a reference elsewhere to this problem with another user. All is now good!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Website links work OK in Opera browser, not so in Safari
    By etmarcr in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2014, 10:27 PM
  2. Copy paste doesnt work as it used to work on windows :x
    By log_out in forum Switcher Hangout
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2008, 09:32 AM
  3. Browser windows are snapping
    By NateL in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2008, 03:05 PM
  4. watching videos in browser how can i get it to work?
    By Hazzfq in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2007, 09:43 AM
  5. Real Time Stock Ticker Wont Work on any browser
    By hypermaster in forum Switcher Hangout
    Replies: 16
    Last Post: 06-30-2007, 01:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •