Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Automator Service not appearing in Aperture

    Member Since
    May 31, 2014
    Posts
    2
    Automator Service not appearing in Aperture
    Hi, A new member here! Can anyone shed light on what is wrong please? I have written an Automator Service, (see attachment) explicitly to use in Aperture but it will not show up in the Service Menu. In fact there are only 4 services showing under the heading “General” and no others. Any ideas?
    Cheers
    Andrew
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Automator Service not appearing in Aperture

    Member Since
    Jun 06, 2014
    Posts
    1
    Hi,

    Welcome aboard - I'm a new member too.

    I'm not familiar with Aperture, but I have used Automator a bit. An obvious thing I can see wrong with your workflow is that your workflow is providing an input of "Text" whereas the Aperture action is expecting to be supplied an image.

    So, I'm assuming that the service will only be available if you have some text selected, and will then give you an error because your action expects an image.

    I can't be too much more help since I don't know Aperture. Hope that sets you off in the right direction though.

  3. #3
    Automator Service not appearing in Aperture

    Member Since
    May 31, 2014
    Posts
    2
    Thanks for that, yes it should be set to None.

  4. #4
    Automator Service not appearing in Aperture
    Slydude's Avatar
    Member Since
    Nov 15, 2009
    Location
    North Louisiana, USA
    Posts
    8,553
    Specs:
    2.8 GHz MacBook Pro 10.10.2, 8 GB mem, iPhone 6+
    Quote Originally Posted by Allsop View Post
    Thanks for that, yes it should be set to None.
    If that does not work change it to graphics or whatever it says. Don't remember the exact wording. Some services have to be rather specific about the input that they get.
    Sylvester Roque Former Contributing Editor About This Particular Macintosh

    "Got Time to breathe. You got time for music." Denver Pyle as Briscoe Darling

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Keyboard Shortcut for Automator Service
    By alexo in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2011, 03:29 PM
  2. How do you edit an automator service
    By deacLL in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2011, 02:40 PM
  3. Folder specific automator service
    By tenmiles in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 10:47 PM
  4. Automator to redial/reconnect DSL service
    By jeffimperial in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2009, 09:54 PM
  5. Aperture Photobook - Anyone use the service
    By Gamalen in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2007, 10:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •