Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Issues with picture link in web page
    cwatson69's Avatar
    Member Since
    Jan 20, 2008
    Location
    Washington, MO
    Posts
    6
    Specs:
    MacPro1,1, 2007 + MacBook Pro 15"
    Issues with picture link in web page
    I ran into something today that has me perplexed. When I try to click on a picture on a web site that is a link to another site, it does nothing. (Noting that when you move the cursor over a picture that has a link, the cursor arrow will turn to a hand with the index finger pointing.) I've looked at the page source and the coding looks OK. But what is odd is that this happens with Firefox (3.6.6) and Safari (5.0). With Opera (10.60) it works as it should. If I had an idea of why, I might be able to look at possible add-ons or settings. Does anyone have any thought as to why?
    Thanks,
    Chuck W.

  2. #2
    Issues with picture link in web page
    hughvane's Avatar
    Member Since
    May 18, 2008
    Location
    Banks Peninsula, New Zealand
    Posts
    3,296
    Specs:
    MacMini 2.4, 8 Gb, OS 10.10 and 10.6; MacBook 2.4, 4 Gb, OS 10.6.8
    A somewhat similar issue using Safari. On occasions, if I L-click on the picture that is a link to another page (not a separate site), the page opens with a 404 error.

    If I L-click on the text below the image however, the new page opens as it should. I emphasise that this minor issue does not occur all the time, which suggests to me that there is a slight problem with the html code. I just live with it, but would suggest that you try clicking the text instead.

    Otherwise I have no idea why it happens. It occurs only in Safari, not in Camino, my preferred browser. I've tried repairing Permissions (which you could do), but it doesn't seem to change anything.
    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
    Please post your Mac (or other) specs and MacOS version in your post, your profile or your signature. It helps us to help you better.

    I'm leaving now to go and find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Safari 6.1.5 web page loading issues
    By welshred in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2014, 05:45 AM
  2. static web page on Web browser
    By milankamilya in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2013, 05:50 AM
  3. Web Page Load Issues with Safari
    By Tri3 in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2008, 12:39 PM
  4. Please help me debug page (just load a web page in windows IE)
    By giulio in forum Web Design and Hosting
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2007, 03:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •