Results 1 to 2 of 2

Thread: iweb issue

  1. #1

    Member Since
    Sep 03, 2008
    iweb issue
    Hi ,
    when I try to access my photos via the media button in iweb the whole thing grinds to a halt with the cursor just whirling around while it accesses iphotos. I have plenty of memory so this shouldn't be an issue. Any ideas anyone?
    many thanks

  2. #2

    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Lake Mary, Florida
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    NOTE: Thread moved to appropriate forum. Not just anything goes in Anything Goes
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iweb seo issue
    By powderhound1 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2011, 02:42 PM
  2. iWeb Issue
    By Zeels90 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2009, 01:36 AM
  3. iweb issue
    By shardlake in forum Schweb's Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2009, 11:26 AM
  4. iWeb issue since upgrade
    By mogwi in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2008, 05:27 AM
  5. iWeb '08 issue and tips
    By killertofu in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2008, 01:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts