Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    quicktime avi problems

    Member Since
    Nov 18, 2006
    Posts
    41
    quicktime avi problems
    Hi!

    I've been able to play .avi files perfectly well now for quite a while...until recently... I think since I updated my quicktime application a few days ago, all my .avi files appear to be "corrupted", even if I try and play them using other apps like divx or real player. I'm pretty sure I have the right codecs as I've managed to play avi files before and I tried reinstalling what I installed ages ago to get it working in the first place (like the divx codec).

    I hope you can help!

    Thanks!

    Jamie

  2. #2
    quicktime avi problems
    schweb's Avatar
    Member Since
    Oct 27, 2002
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    13,190
    Specs:
    MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2
    Get Perian...

    http://www.perian.org
    schweb | community leader
    flickr facebook twitter tumblr google+ about.me

    Mac-Forums: On Twitter | On Facebook | On Flickr


  3. #3
    quicktime avi problems

    Member Since
    Nov 18, 2006
    Posts
    41
    mate very fast reply thanks a lot!! lol

    thats done it! but i just dont get it, that's one of the programs that I already installed ages ago!

    Out of curiosity, did this recent problem occur because of the update?

    Thanks again!!

    Jamie

  4. #4
    quicktime avi problems
    schweb's Avatar
    Member Since
    Oct 27, 2002
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    13,190
    Specs:
    MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2
    Did you get 1.0 or do you have an earlier version? Earlier versions didn't work well with the newest version of QT.
    schweb | community leader
    flickr facebook twitter tumblr google+ about.me

    Mac-Forums: On Twitter | On Facebook | On Flickr


  5. #5
    quicktime avi problems

    Member Since
    Jun 15, 2007
    Posts
    38
    Specs:
    Macbook intel core duo 2.0GHz, 2 GB Ram
    Same exact thing happened with me. I installed Perian a long time ago, and when I updated my Quicktime it all went crazy and didn't work either. After reinstalling it it seemed to work just fine. Who knows what happened exactly. I'm not too fond of updates anymore, they seem to cause more problems for me...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. .avi and quicktime
    By CortezBanks in forum Movies and Video
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2007, 10:25 PM
  2. Quicktime and AVI
    By chi2flat in forum Switcher Hangout
    Replies: 14
    Last Post: 02-14-2007, 01:02 AM
  3. .Avi vs QuickTime
    By MacHeadCase in forum Movies and Video
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2007, 05:27 AM
  4. QuickTime 7 and AVI
    By mraya in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 05-13-2005, 06:49 PM
  5. avi and quicktime
    By peterg in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2004, 07:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •