Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    imovie not showing iphoto images?

    Member Since
    Feb 21, 2011
    Posts
    4
    imovie not showing iphoto images?
    imovie is driving me crazy (imovie '11) -- It sporatically works-- has anyone else had this issue:

    Nothing is showing in imovie- meaning all of my iphoto images/movies are not appearing (they were yesteday) - I had this happen one other time.

    What do I need to do to fix this? I can see they are there through "quicktime player" - but no imovie.

    SOS help!

    Jesse

  2. #2
    imovie not showing iphoto images?
    robduckyworth's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2011
    Location
    Reading, UK
    Posts
    2,971
    Specs:
    15" MBP, 2.5GHz i7, 750GB, 6770M 1GB, iPad 3, iPhone 4, custom PC
    how are you bringing them into the project? are you importing through the file menu?

    if you are try changing the format of the problematic files.
    If you find a post helpful, don't forget to use the reputation system (top right of post.)
    Join us in the IRC! How? Add me on Steam, Origin or PSN (Vita): robduckyworth

  3. #3
    imovie not showing iphoto images?

    Member Since
    Feb 21, 2011
    Posts
    4
    thanks for your response--- unfortunately, the only way I can view these files is with quick player 10.

    It won't allow me to import anything - I know the video's are there but they just are not being recognized by imovie -- any advice?

  4. #4
    imovie not showing iphoto images?
    robduckyworth's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2011
    Location
    Reading, UK
    Posts
    2,971
    Specs:
    15" MBP, 2.5GHz i7, 750GB, 6770M 1GB, iPad 3, iPhone 4, custom PC
    you can try encoding them with handbrake, and see if it accepts them that way.

    my signature has a video with the link for the software in it.
    If you find a post helpful, don't forget to use the reputation system (top right of post.)
    Join us in the IRC! How? Add me on Steam, Origin or PSN (Vita): robduckyworth

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. safari images not showing
    By Rainerna33 in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2013, 08:16 PM
  2. Stills not showing up (or showing up 'late') in iMovie playback
    By xandnotx in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2010, 01:13 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2010, 10:55 PM
  4. iMovie not recognizing and displaying iPhoto images
    By comsns in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2009, 11:59 PM
  5. Images In FrontRow Not Showing
    By ebay in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2008, 12:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •