Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Youtube HD problem

    Member Since
    Nov 07, 2010
    Posts
    23
    Youtube HD problem
    I'm using iMovie 9 on my kid's computer for editing my movies to put on youtube. When I'm making the movie, all the settings are to make it 1080p. However, once it actually posts to Youtube, it's only in 720p.

    The weird thing is, when I edit the movie on my computer, which has iMovie 6, it will post on Youtube in 1080p.

    What am I doing wrong on iMovie 9? From what I can tell all the settings are set to make it 1080p, and the video that is shot is in 1080p. And when I imported it into iMovie 9, I set it to "Full" movie, instead of just "Large."

  2. #2
    Youtube HD problem

    Member Since
    Nov 07, 2010
    Posts
    23
    Anyone have any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. YouTube Problem
    By Lostbird in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2014, 06:21 PM
  2. YouTube problem
    By boo2zz in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2010, 08:13 PM
  3. Youtube problem
    By tightlines in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2009, 01:59 AM
  4. YouTube problem...
    By joesonaplane in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2009, 06:30 AM
  5. YouTube problem
    By Downer in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2007, 01:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •