Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    export imovie 09 to QT- losing sound bite

    Member Since
    Dec 20, 2010
    Posts
    2
    Question export imovie 09 to QT- losing sound bite
    I ran a quick and easy animation experiment, and added the imovie'09 sound bite of child laughter.
    in the project preview the sound and all video was present, when I saved as quicktime moive and exported to my desktop, then reopened in QT to view it,there was no sound. not a peep. what am I doing or not doing? it wasnt an imported sound bite- it was imovie stock sound that I dragged over to the "new project".

    thanks-

  2. #2
    export imovie 09 to QT- losing sound bite
    Buzzard2010's Avatar
    Member Since
    Oct 22, 2010
    Location
    Bretforton, Worcestershire
    Posts
    2,571
    Specs:
    MacBook Pro 15" 2014, 2.2GHz i7, 16GB RAM, 250GB SSD, OSX 10.9.5 - iPhone 5s 16gb
    Try exporting as a different file type, i.e .avi

    - Simon

    If you have been helped, don't forget to use the Reputation system at the top right of their post.
    May 2011
    Nominated: March 2011 & April 2011

  3. #3
    export imovie 09 to QT- losing sound bite

    Member Since
    Dec 20, 2010
    Posts
    2
    Smile
    .avi are compatible with quicktime for viewing? Iwill try that. thanks

  4. #4
    export imovie 09 to QT- losing sound bite
    Buzzard2010's Avatar
    Member Since
    Oct 22, 2010
    Location
    Bretforton, Worcestershire
    Posts
    2,571
    Specs:
    MacBook Pro 15" 2014, 2.2GHz i7, 16GB RAM, 250GB SSD, OSX 10.9.5 - iPhone 5s 16gb
    No problem.

    - Simon

    If you have been helped, don't forget to use the Reputation system at the top right of their post.
    May 2011
    Nominated: March 2011 & April 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-12-2014, 03:38 AM
  2. iMovie Export Sound Issue
    By Naz in forum Movies and Video
    Replies: 17
    Last Post: 04-09-2012, 10:03 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-11-2011, 01:07 PM
  4. imovie export help
    By christm in forum Movies and Video
    Replies: 7
    Last Post: 02-17-2007, 04:21 AM
  5. Losing Sound in a Channel?
    By rlipton in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2003, 10:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •