Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Unable to Capture VIdeo from Sony HC40e

    Member Since
    Oct 08, 2009
    Posts
    54
    Unable to Capture VIdeo from Sony HC40e
    Hi,

    I have a Sony HC40e. I am unable to capture any video or even get my Imac running Mac 10.6.4.

    I have tried the usb cable that came with the Sony and just connected it with a 4 to 6 pin firewire cable.

    Ive tried Imovie and Vedeocapture. Neither recognise the camera in play mode.

    I would really appreciate anyone who could give me some help.

    Thanks,

    Mike - Spartan

  2. #2
    Unable to Capture VIdeo from Sony HC40e
    Mitcherooney's Avatar
    Member Since
    May 21, 2006
    Posts
    294
    Greetings

    You have a firewire connection on your camera and suitable socket on your iMac. Make sure that you have selected the right option (on the centre left, at the bottom of the iMovie screen) {This is from memory - I'm on an PC (sorry) at the moment}

    Cheers M

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Poor video from Elgato video capture
    By scooterrat in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2012, 11:51 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2012, 05:31 PM
  3. Unable to connect New MB Pro to Sony HDTV
    By davidaune in forum Apple Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2010, 05:16 PM
  4. Video Capture
    By Firebird in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2008, 08:43 AM
  5. Best video screen capture software for video tutorials?
    By kaidomac in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2006, 07:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •