Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    iMovie 09 expert help...

    Member Since
    Apr 20, 2010
    Posts
    472
    Specs:
    21.5 iMac 3.06 ghz 12gb ram 500g HD iPad 2 16G
    iMovie 09 expert help...
    After I have imported all my clips and audio tracks...and worked on my movie...sometime I will return to the project later and the audio ( always music ) is missing and there is a yellow triangle at the playhead. I have the music on my computerr but why is it no longer present in the project...?

  2. #2
    iMovie 09 expert help...
    xstep's Avatar
    Member Since
    Jun 25, 2005
    Location
    On the road
    Posts
    3,231
    Specs:
    2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid
    The only things I can think of is that you either moved the music from where it was when you used it, or you were using music on a removable medium that you don't have connected.
    CameraTime - Time lapse photography for novice and advanced users.

    When asking questions, post the version of your software. You'll receive better answers.

    Please post your results to the thread as it is good feedback.

  3. #3
    iMovie 09 expert help...

    Member Since
    Apr 20, 2010
    Posts
    472
    Specs:
    21.5 iMac 3.06 ghz 12gb ram 500g HD iPad 2 16G
    Unfortunately...neither...perhaps I'm overlooking some small ticked box or something...The music shows in the green surrounding the video...but there is a yellow triangle with an exclamation point at the playhead...* imovie 09 btw...

  4. #4
    iMovie 09 expert help...
    xstep's Avatar
    Member Since
    Jun 25, 2005
    Location
    On the road
    Posts
    3,231
    Specs:
    2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid
    I think the only thing you can do to debug this is to start a very minimal project with the same components, save it, close iMovie, and reopen to the new project to see if it does the same thing.
    CameraTime - Time lapse photography for novice and advanced users.

    When asking questions, post the version of your software. You'll receive better answers.

    Please post your results to the thread as it is good feedback.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I need a Wi-Fi expert...
    By darrylyoung in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 22
    Last Post: 07-04-2011, 08:53 AM
  2. iMovie Expert Settings
    By Matt Campion in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2011, 10:18 AM
  3. I need expert help.
    By dvd in forum Apple Desktops
    Replies: 8
    Last Post: 08-30-2005, 05:10 PM
  4. iMovie "expert settings" not showing info
    By jacksonworld in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2005, 07:59 AM
  5. Need Expert Help
    By ineedanewmac in forum Apple Notebooks
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-2005, 07:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •