Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    1st gen 10gb ipod no longer connects to computer
    gary61071's Avatar
    Member Since
    Dec 26, 2007
    Location
    Hamilton, OH
    Posts
    222
    Specs:
    17" G4 iMac dome, 1.25 ghz, OS 10.5.4. 5th Gen 80gb iPod Video
    1st gen 10gb ipod no longer connects to computer
    Hello everyone,

    New member here. I posted my ipod problem on the Apple Discussions page a few weeks back and thought I'd try over here.

    I've had my old iPod for over 4 years now and as of a couple months ago it lost its ability to connect to my imac. Doesn't show up on iTunes or anywhere on the computer. However, while connected to the computer, the battery gets recharged. I've tried using other firewire cables, plugging into the other firewire port (other firewire devices work, so bad ports is not an issue) and restoring the ipod. No results. iPod plays music just fine, but just can no longer upload new tunes. Original battery died recently and was replaced. I was hoping that doing so would return the ipod back to normal, but it didn't.

    Anyone have a similar problem or know of any solutions? Bad logic board perhaps?

    Thanks,
    Gary

  2. #2
    1st gen 10gb ipod no longer connects to computer
    shadyboi's Avatar
    Member Since
    Aug 07, 2007
    Location
    Buffalo,NY
    Posts
    148
    Specs:
    Late 2009 Unibody MBP, 2.8ghz, 500gig, 4gig
    you might want to try restarting the ipod while it is connected to your imac and while itunes is open.it solves this kind of problems,and you should take a look at apple's ipod troubleshot pages.
    http://www.apple.com/support/ipod/five_rs/wheel/ --this should help you.
    Just be nice and helpful...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •