Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    my ipod classic not working at all
    new2mac73's Avatar
    Member Since
    Apr 24, 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    9
    Specs:
    21.5" imac 8gbram,1tbhdd,iphone 3g 16gb,Macbook intel 2.4ghz 2gbram
    Unhappy my ipod classic not working at all
    my ipod isn't doing anything the screen is blank,my imac wont recognize it at all,it was charged when it did go blank.Nothing works at all

  2. #2
    my ipod classic not working at all
    Kevriano's Avatar
    Member Since
    Jul 02, 2006
    Location
    Crawley, England
    Posts
    4,558
    Specs:
    20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.
    Have you tried resetting it?

    How to reset iPod

    If that doesn't work, it could be that the HD is stuck. This happens to my 5th gen occasionally, but a light tap on the side (usually with my knee!) seems to fix it (not joking either). But try the reset first, chances are that will sort it.
    Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

    Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)


  3. #3
    my ipod classic not working at all
    new2mac73's Avatar
    Member Since
    Apr 24, 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    9
    Specs:
    21.5" imac 8gbram,1tbhdd,iphone 3g 16gb,Macbook intel 2.4ghz 2gbram
    Quote Originally Posted by Kevriano View Post
    Have you tried resetting it?

    How to reset iPod

    If that doesn't work, it could be that the HD is stuck. This happens to my 5th gen occasionally, but a light tap on the side (usually with my knee!) seems to fix it (not joking either). But try the reset first, chances are that will sort it.
    thanks ill give it a try

  4. #4
    my ipod classic not working at all
    new2mac73's Avatar
    Member Since
    Apr 24, 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    9
    Specs:
    21.5" imac 8gbram,1tbhdd,iphone 3g 16gb,Macbook intel 2.4ghz 2gbram
    thank you it worked

  5. #5
    my ipod classic not working at all
    Kevriano's Avatar
    Member Since
    Jul 02, 2006
    Location
    Crawley, England
    Posts
    4,558
    Specs:
    20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.
    Cool.
    Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

    Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)


  6. #6
    my ipod classic not working at all

    Member Since
    Mar 05, 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Kevriano View Post
    Have you tried resetting it?

    How to reset iPod

    If that doesn't work, it could be that the HD is stuck. This happens to my 5th gen occasionally, but a light tap on the side (usually with my knee!) seems to fix it (not joking either). But try the reset first, chances are that will sort it.



    Bro....my ipod wasnt working...like if i connected it to a 10w usb adapter the boot logo would just come for a second and go away that too without the backlight...i was damn fried....then I tried the 'knee kick' and i connected it to pc and it worked...Im not kidding it actually works!!hats off to u man

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iPod Classic sync troubles - ERASES iPOD!
    By dauber in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2011, 11:52 PM
  2. Classic Not Working
    By rs2sensen in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 06:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •