Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    30GB Ipod Video issue
    bitsofbacon's Avatar
    Member Since
    Jan 22, 2009
    Posts
    8
    Specs:
    iMac 2.6GHz 4GB Ram
    30GB Ipod Video issue
    My ipod all of a sudden started doing this wierd thing, where it jumps to the end of every track after about 10 seconds of playback. It then responds very slow until you restart it, but still can't play music...

    Has this happened to anyone before?
    Ideas?

    thx
    iMac 20" 2.66Ghz Intel Core 2 Duo 4GB Ram 320GB HDD

  2. #2
    30GB Ipod Video issue
    bikalpapaudel's Avatar
    Member Since
    Feb 24, 2009
    Location
    Dharan, Nepal
    Posts
    95
    Specs:
    Aluminium MacBook | iPod Touch
    ^ Similar thing happened on my friend's iPod 30G. Just 1 week ago. Restored, and its okay.
    Aluminum MacBook Pro 13", AOC 22" Full HD. iPod Touch, HTC Gene. Windows 7 on a dumpster.

    Everest, Buddha, Gorkha.

  3. #3
    30GB Ipod Video issue
    bitsofbacon's Avatar
    Member Since
    Jan 22, 2009
    Posts
    8
    Specs:
    iMac 2.6GHz 4GB Ram
    Yup that's what worked. Thanks
    Lost all my music but that's not as bad as losing my ipod
    iMac 20" 2.66Ghz Intel Core 2 Duo 4GB Ram 320GB HDD

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •