Results 1 to 2 of 2

Thread: Broken Alias

  1. #1
    Broken Alias
    erbag's Avatar
    Member Since
    May 19, 2008
    Posts
    2
    Broken Alias
    I can't access my file server from my iMac (intel)...I keep getting an error that the link is broken. How do I fix that?

    FYI:
    1. I'm running Ubuntu 7.10 on a PC and I've installed samba, using it as my file server. User's don't need a password and username to connect.
    2. I can connect from another PC on the same network to the fileserver with no problem.
    3. I used to be able to connect to the fileserver from the mac but not now

  2. #2
    Broken Alias
    erbag's Avatar
    Member Since
    May 19, 2008
    Posts
    2
    Samba Server
    I found the solution. On the Samba Server I had password encrypt = no when it should have been yes.
    I'm no techie I just work with PCs

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Where have the alias' gone?
    By ankhseeker in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2014, 07:52 AM
  2. Scroll broken/YouTube broken
    By AppleCider in forum iOS and Apps
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2012, 06:10 PM
  3. Broken Display or, as I call it: Broken Glass Image
    By Mr.Scade in forum Apple Desktops
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2010, 01:42 PM
  4. Alias Help
    By AeroDynamic in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2010, 01:15 PM
  5. Alias issue with Search in Finder - "The alias can't be opened ..."
    By Theophil in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2009, 03:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •