New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

Problem with Galleries on iWeb site


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
DylJones

 
Member Since: Nov 16, 2006
Posts: 14
DylJones is on a distinguished road

DylJones is offline
Hello!

I've made a website for my church youth group on iWeb 1.1. IT's been fine but last week I noticed that some (but not all) of the gallery pages have got question mark boxes over the pictures! They've been fine before and I'm not sure when this actually happened.

Does anyone know what this means?

the pages are:
http://www.kingsyouth.com/pulse/Pulse%20Gallery.html
http://www.kingsyouth.com/nexus/Nexus%20Gallery.html
and
http://kingsyouth.com/focus/Focus%20Gallery.html

Any help or advice would be much appreciated!

Thanks!

Dylan
QUOTE Thanks
mraya

 
mraya's Avatar
 
Member Since: Feb 27, 2005
Location: Framingham, MA
Posts: 942
mraya is a jewel in the roughmraya is a jewel in the rough
Mac Specs: MacBook C2D 2.4 2GB

mraya is offline
Your page(s) have been corrupted, the border and shadow that you see in iWeb when you make the gallery has been replaced by that question mark image...

http://kingsyouth.com/focus/Focus%20...3-underlay.png

To make borders and shadows, iWeb created transparent images (PNGs) with the effect required and sometimes things go wrong. This issue was fixed with the upgrades. Apparently, it still can happen.
Just republish your pages and then replace the old ones in your host service. Be sure to have all the updates for iWeb, it should be 1.1.2.

[is pointless to click here]
QUOTE Thanks
DylJones

 
Member Since: Nov 16, 2006
Posts: 14
DylJones is on a distinguished road

DylJones is offline
that's great, thatnks for you help. i'll re-publish and upload the pages again.

thanks!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« uploading web pages | Web Design on Mac? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem With Keyboard...... mmcltd OS X - Operating System 4 02-02-2010 06:47 PM
Microsoft Messenger Problem millenium_spike OS X - Apps and Games 4 09-16-2008 01:11 AM
Finally Getting Problems from iWeb site (not on .Mac sub.) vandal31593 Web Design and Hosting 3 12-30-2006 12:33 PM
Links to websites in iWeb greyS60 Web Design and Hosting 4 12-05-2006 11:37 PM
Problem opening iWeb (see pics) JeffreyLloyd Web Design and Hosting 1 06-22-2006 02:29 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:35 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?