Results 1 to 5 of 5

Thread: iWeb problem

  1. #1

    glennpompier's Avatar
    Member Since
    Jan 10, 2009
    Location
    London/Essex
    Posts
    115
    iWeb problem
    Anyone know how to get around this?

    Made a web site for a friend, if you go to the site at www.themarbleshop.info you will notice the tilted M logo at top left has a shadow around the box. When I cut from a word or pages doc the shadow isn't there, paste into iWeb and it's there. Anyone know how to stop this when pasting into iWeb ?
    It would seem any image put into iWeb has a shadow around if you like or not.

  2. #2

    mrplow's Avatar
    Member Since
    Oct 01, 2007
    Location
    UK
    Posts
    6,854
    Specs:
    27" iMac i7 (2011) 10.11, Mac Mini i5 (2014), iPhone6s, Apple Watch, iPad Air 2, New AppleTV (4?)
    Just click on the element, open the inspector and turn shadow off. iWeb remebers the last setting so it'll just be where another element had a shadow added.
    Not been around these parts for a while. Trying to change that . .

    Please use the reputation system if you think you've been helped - bottom left of this post

  3. #3

    glennpompier's Avatar
    Member Since
    Jan 10, 2009
    Location
    London/Essex
    Posts
    115
    It is off

  4. #4

    mrplow's Avatar
    Member Since
    Oct 01, 2007
    Location
    UK
    Posts
    6,854
    Specs:
    27" iMac i7 (2011) 10.11, Mac Mini i5 (2014), iPhone6s, Apple Watch, iPad Air 2, New AppleTV (4?)
    What happens if you toggle it on then off?
    Not been around these parts for a while. Trying to change that . .

    Please use the reputation system if you think you've been helped - bottom left of this post

  5. #5

    glennpompier's Avatar
    Member Since
    Jan 10, 2009
    Location
    London/Essex
    Posts
    115
    lol click the box and the shadow shows, click again and it goes. The problem is when I cut and paste an image , in this case a logo, it's cut from a plain white page, no shadows etc just cut. Then paste into a page in iWeb theres a shadow on two sides. Anyway given up now and changed the layout. Thanks anyway.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iWeb Problem
    By brendan67 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2011, 07:11 PM
  2. Problem with Iweb
    By DeNnZ in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2011, 01:25 AM
  3. iWeb Problem
    By Georgia's Dad in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2011, 08:31 AM
  4. Iweb problem
    By b4ssy in forum Web Design and Hosting
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2009, 03:03 AM
  5. Problem with iWeb.
    By blinkdude182 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2007, 02:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •