Results 1 to 3 of 3
  1. #1


    Member Since
    Oct 02, 2011
    Posts
    11
    strange little problem
    been teaching myself website building and hosting today set up to websites all working fine blare blar blare, one is just a under construction page other website is a wordpress blog

    they both work outside my internet connection and home network like my university for example

    but as soon as i get home tried to get onto my sites or even view them they are redirected to 123 reg which is were i bough the domains from. but this only happens on my network happens on my iMac, macbook air, and iPhone 4, but if i try the website on 3g on my phone it loads fine.

    is there a reason why it gets redirected on my network??

    domains hosted by 123 reg

    and website hosted on go daddy..

    any help would be appreciated thanks

    joe

  2. #2

    Dysfunction's Avatar
    Member Since
    Mar 17, 2008
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    6,881
    Specs:
    Way... way too many specs to list.
    Sounds like a DNS propagation issue. Try changing your dns server to 8.8.8.8 and see if that resolves it.
    mike
    This machine kills fascists
    Got # ? phear the command line!

  3. #3


    Member Since
    Oct 02, 2011
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Dysfunction View Post
    Sounds like a DNS propagation issue. Try changing your dns server to 8.8.8.8 and see if that resolves it.
    guess you mean change it on the computers?

    current at uni and both sites are working on my macbook air.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange Wi-Fi Problem
    By iPod Nano in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 30
    Last Post: 10-08-2009, 08:58 AM
  2. A very strange problem
    By aesir in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2008, 05:37 PM
  3. Very strange problem.
    By Le_Feu_Follet in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 09-08-2008, 06:59 PM
  4. Please Help! This is a very strange problem...
    By invinciblewhale in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2008, 05:46 PM
  5. Strange problem...very strange
    By boko1008 in forum OS X - Operating System
    Replies: 10
    Last Post: 12-22-2006, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •