Results 1 to 2 of 2

Thread: iWeb dilemma

  1. #1

    Member Since
    Oct 22, 2011
    iWeb dilemma
    Hi, Ive made a lot of changes to my iweb site. I clicked on publish, it took some time, then said that my site has been published. But when I go the website on the web ... the changes have not been made.
    Any thoughts ???
    My host is 1and 1, and there dont seem to be any problems there?
    All the best

  2. #2

    dekan's Avatar
    Member Since
    Mar 16, 2007
    There is a good chance your old website is cached in your browser. Try to clear the cache and reload the page. You can also download another browser or ask somebody else to go to your site and check it out.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iWeb NO LONGER opens an iWeb file
    By ZanziEric in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2014, 10:38 AM
  2. iWeb '08 links don't work in iWeb '09
    By zwickflicks in forum Web Design and Hosting
    Replies: 0
    Last Post: 01-31-2012, 04:43 PM
  3. iWeb dilemma
    By philbobaggins in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2011, 04:45 AM
  4. iWeb + SimpleViewer +iWeb Enhancer + iComment
    By killertofu in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2008, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts