New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

iweb publishing problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
anneke

 
Member Since: Jul 31, 2011
Posts: 2
anneke is on a distinguished road

anneke is offline
Hiya all,

I am a newby, really hope someone can help me. I designed a site with iweb but am having serious hassles with publishing the site. Keeps saying error connecting to FPT server. I have checked all the details and all is correct. The old site is up and running so not a connectivity issue. Not sitting behind any firewalls as such. Am pretty sure the problem is program related. The last time I had this problem I think it had something to do with my page name containing special characters. Have removed them on the new site design but still having hassles. Any advice. About to pull my hair out.

Anneke
QUOTE Thanks
AlejandroJ

 
Member Since: Aug 10, 2011
Location: Nashville, TN
Posts: 6
AlejandroJ is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro 3.1 Running OS X 10.6.7 2.4 GHz Dual Core Intel 160 GB Hard Drive

AlejandroJ is offline
Hey Anneke. I ran into a similar problem when I placed the name of one of my pages in quotes. when I removed the quotes, the pages loaded perfectly. What I have found however is that I sometimes have to change the name of the page to something else altogether; save it; then change it again to what I originally wanted; save it; then publish. I know it seems tedious but it has worked for me. I hope this helps you.

Alex
QUOTE Thanks
anneke

 
Member Since: Jul 31, 2011
Posts: 2
anneke is on a distinguished road

anneke is offline
Hi Alex,

thanks a mil for the advice. Will try that. It seems like a great program but they still have lots of glitches to sort out.

Have a great day.

Anneke
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Moving Domains to new hosts | images outside of the iWeb main area »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem publishing Mac projector files from CS4 Flash $tressedEric Images, Graphic Design, and Digital Photography 3 08-15-2013 08:31 AM
iweb not publishing Cosmos Web Design and Hosting 0 11-12-2010 03:18 PM
iWeb: Having trouble publishing my site iaskedforbacon Web Design and Hosting 1 07-21-2010 01:01 AM
publishing from iWeb to Mobile me Mazdax605 OS X - Apps and Games 1 08-12-2009 08:51 PM
iWeb: Publishing Only New/Changed Content? geekboy2000 OS X - Apps and Games 4 02-23-2006 10:27 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:20 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?