New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

iWeb website on Mobileme is buggy


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
domenic

 
Member Since: Feb 24, 2010
Posts: 2
domenic is on a distinguished road

domenic is offline
Hi,
I'm using iWeb and Mobileme for my personal website http://www.domenicfedele.com
For the past 3 days, the site won't load properly. Sometimes the navigation bar shows up, sometimes not. The background doesn't always show up, some images are replaced by the placeholder and a blue question mark.
I'm using Safari to view the site. I've never had a problem with it before. Even testing on other computers produces the same results.
Reloading the page doesn't always work.
I've also deleted the website and uploaded again from scratch.
When I view my website from a local folder on my Mac it works fine.
Any ideas or suggestions as to why this is happening? Is Mobileme undergoing maintenance?
Thanks.
QUOTE Thanks
oposky2006

 
Member Since: Oct 28, 2009
Posts: 45
oposky2006 is on a distinguished road

oposky2006 is offline
I have just visited your site and everything is working fine. I am using safari 64 bits under SL.
QUOTE Thanks
domenic

 
Member Since: Feb 24, 2010
Posts: 2
domenic is on a distinguished road

domenic is offline
Hi oposky2006, yes its working fine now. I didn't do anything to it, I guess mobileme was having problems for a few days without telling anyone. Hope it stays fine now. Thanks for checking.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Internet Explorer risk | Help with flash website needed »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Website! .mac with iWeb or Rapidweaver? Christopher Web Design and Hosting 11 12-27-2010 03:24 PM
MobileMe iWeb Favicon Question VegasGeorge Web Design and Hosting 4 01-15-2010 11:43 PM
Website only Partially Published Using iWeb and FTP settings TangaEric Web Design and Hosting 1 08-03-2009 11:00 AM
iWeb '08 gutted my website. Images are gone. No drop shadows. Ugly! peterweisz OS X - Apps and Games 0 09-05-2007 11:38 AM

All times are GMT -4. The time now is 09:43 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?