New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

Iweb not publishing whole site


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
allistairg45

 
Member Since: Nov 16, 2009
Posts: 3
allistairg45 is on a distinguished road

allistairg45 is offline
Hi
I am setting up a new web site with iweb 2009 when I publish the site it only completes 3 off the 5 pages the 2 pages contain 1 picture movies done on imovie on each each page can't find out Why

Can any one help?

Thanks
QUOTE Thanks
xstep

 
xstep's Avatar
 
Member Since: Jun 25, 2005
Location: On the road
Posts: 3,231
xstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to all
Mac Specs: 2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid

xstep is offline
Did you create those two pages after first publishing the first three pages? Have you tried publishing to a folder and inspecting it for the pages? Have you cleared your browsers cache?

Also consider what this person said.

CameraTime - Time lapse photography for novice and advanced users.

When asking questions, post the version of your software. You'll receive better answers.

Please post your results to the thread as it is good feedback.
QUOTE Thanks
allistairg45

 
Member Since: Nov 16, 2009
Posts: 3
allistairg45 is on a distinguished road

allistairg45 is offline
Hi
I published all pages at the same time, I have also published to a folder and also tried to FTP direct from iweb

Thanks
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« the iMac | iWeb 09 handmade navigation problem »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
iweb alternative for more complex site? newtoallthis Web Design and Hosting 7 08-10-2009 02:57 PM
Putting a poll on my iWeb site swen4you Web Design and Hosting 3 03-04-2009 07:16 PM
Forwarding GoDaddy domain to iWeb site Deadly Peace Web Design and Hosting 2 02-25-2009 03:34 PM
iWeb Site Problems. Mark4190 OS X - Apps and Games 0 09-02-2008 10:35 AM
Art Gallery Site designed in Iweb - need some advice Dss Web Design and Hosting 2 01-23-2008 11:41 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:07 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?