New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

AP Divs NOT showing up!


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
jfdesign

 
Member Since: Apr 20, 2009
Posts: 5
jfdesign is on a distinguished road

jfdesign is offline
Hey everyone,

I've been designing the home page of a site, going alright so far...except..

I've been trying to create an AP Div (my whole page consists of them), but when I try to draw an AP Div, it just..doesn't show up. It says in the body that one has been created, yet when I draw them..nothings there.

Anyone have this problem before?

jRad
QUOTE Thanks
B-Ryan

 
Member Since: Feb 26, 2009
Posts: 20
B-Ryan is on a distinguished road

B-Ryan is offline
why so many layers? Also, it sounds like you are using dreamweaver in design mode.. If so, you need to check to see if it is visible, hidden or default. But I really don't recommend using that.. just create a div, add an id, then code the css for it. If you want to hide or show it, simple 1 line js will handle that.

16GB iPhone
17" MacBook Pro 2.93, 320@7200, glossy
http://www.bryanborst.com
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Creating Pop up menu in DreamWeaver CS3 | NameVirtualHost Problem »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Networked machines not showing under 'shared' in Finder sidebar mrplow Internet, Networking, and Wireless 23 06-01-2011 02:47 PM
paragon ntfs help/external driver not showing up msturg80 OS X - Apps and Games 2 12-03-2008 09:26 PM
Macbook wont restart Apple logo showing robifis Apple Notebooks 0 06-25-2008 05:06 AM
Help - My Entourage emails sent are showing wrong time stamp nmr1279 OS X - Apps and Games 0 08-09-2006 10:23 AM
Showing wears already iKwak Apple Notebooks 2 01-08-2004 06:32 AM

All times are GMT -4. The time now is 04:32 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?