New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

Safari requiring basic auth twice


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
format-ie

 
Member Since: Oct 08, 2009
Posts: 1
format-ie is on a distinguished road

format-ie is offline
Hi, I wonder if anyone can help with a problem I cannot solve. I have a website containing a directory protected by a .htaccess file. The directory contains htm files and .mov files.

Safari on the Mac OS is the only browser which displays the basic auth login window twice.

Once for the html file and then a second time for the .mov file. It even mentions the fact that its a Movie it need authentication for.

All other browsers only ask once and will display an asset from the protected directory be it a .mov file ot .html

The .htaccess file is:

AuthName "#######"
AuthType Basic
AuthMySQLHost localhost
AuthMySQLDB ######
AuthMySQLUserTable user_info
AuthMySQLEnable On
AuthMySQLUser ####
AuthMySQLPassword #####
AuthMySQLNameField user_name
AuthMySQLPasswordField user_passwd
AuthMySQLPwEncryption none
AuthMySQLGroupTable user_info
AuthMySQLGroupField groups

require group 1


Many thanks

Jon
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Fireworks CSS exporting question.... | How to keep DW active when not active? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
[INFO] Safari 3 no good with Speedstream 4100 DSL modem sparky672 Internet, Networking, and Wireless 0 03-06-2008 11:24 AM
Reinstalling Safari on OS X 10.5.2 Tager Group OS X - Operating System 4 02-29-2008 11:11 AM
Calling All Safari Users -- Possible Serious Flaw In Safari? slinki OS X - Apps and Games 11 01-14-2008 03:11 PM
safari won't open after using safari speed youthieguy OS X - Apps and Games 3 12-26-2007 12:59 PM
Safari and RAM usage Kyomii OS X - Apps and Games 11 10-21-2005 03:17 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:50 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?