New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

Movies don't publish on iWeb


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
bzwebgirl

 
Member Since: Sep 30, 2009
Posts: 2
bzwebgirl is on a distinguished road

bzwebgirl is offline
I have a few small movies in a web site created on iWeb. When I publish to the folder, everything looks fine. However, when I publish to my web site, the quicktime movies appear as the quicktime logo with a question mark over it.

I have the latest versions of both iWeb and Quicktime.
I have hosted videos through this same web host before.

Any ideas?
QUOTE Thanks
Unibody

 
Unibody's Avatar
 
Member Since: May 31, 2009
Location: Vancouver, Canada
Posts: 203
Unibody will become famous soon enough
Mac Specs: 15" Unibody (Jan 09)

Unibody is offline
Can you confirm that the video files themselves are on the server?
QUOTE Thanks
ZorroAMG

 
ZorroAMG's Avatar
 
Member Since: Oct 23, 2005
Location: Vancouver Canada
Posts: 522
ZorroAMG is a jewel in the roughZorroAMG is a jewel in the rough
Mac Specs: | '09 24" iMac 3.06 8GB | '09 iPhone 3GS 32GB | '09 ATV 1.16TB | '07 23" ACD | '06 15" MBP |

ZorroAMG is offline
something wrong in the file path perhaps?

PS, upload your vids to vimeo or youtube and use html snippets on your site instead, they load SOOOOO much faster.

Vimeo is a nicer looking player than youtube.

QUOTE Thanks
bzwebgirl

 
Member Since: Sep 30, 2009
Posts: 2
bzwebgirl is on a distinguished road

bzwebgirl is offline
Thanks for the thoughts. Yes, the videos did make it to the server (confirmed with Cyberduck).

I considered posting through YouTube, etc., but can't because some of the videos belong to clients and they prefer to have them on my site.

I see lots of other folks talking about the same problem, but so far no solution. Additional ideas still welcome.
QUOTE Thanks
ZorroAMG

 
ZorroAMG's Avatar
 
Member Since: Oct 23, 2005
Location: Vancouver Canada
Posts: 522
ZorroAMG is a jewel in the roughZorroAMG is a jewel in the rough
Mac Specs: | '09 24" iMac 3.06 8GB | '09 iPhone 3GS 32GB | '09 ATV 1.16TB | '07 23" ACD | '06 15" MBP |

ZorroAMG is offline
You can host on vimeo or youtube and make it so it's not searchable, too...

QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Mac Mini Server | My first HTML website! »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Can I publish an iWeb site to an ftp server Brad8975 Web Design and Hosting 5 06-04-2009 09:25 PM
Posting Movies on iWeb sqd rox OS X - Apps and Games 0 11-22-2008 12:35 PM
publish iWeb 08 blog to my mobileme account jim_lacey@jamar OS X - Apps and Games 0 10-25-2008 01:54 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:53 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?