New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

iWeb - updates are not showing


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Outlaw

 
Outlaw's Avatar
 
Member Since: Jan 13, 2008
Location: Oklahoma
Posts: 20
Outlaw is on a distinguished road

Outlaw is offline
When it's most important it fails.

Have been using iWeb and cyberduck to upload to siteground server. It has been working well. Added a second site and iweb saves both to a single folder. No problem, just don't upload the other site folder. Things were going smoothly until now. Recently updated second site and it didn't work. Went back and found i needed to change the url in iweb. It worked. Added a few pages and photos, saved, published to the folder, uploaded. But the updates are not showing. Still getting the old page. Checked url, cleared cache. Looked in the website public_html folder, what a mess can i safely remove all those files and try again? Or is there something i'm missing.

Sometimes i get a www.newsite/oldsite/Home.html, which shows a 404 error page telling me to make sure of spelling and other advice. If i remove the oldsite/ from the url i get the pre-updated site.

This needed to be finished 2 days ago. Help! Thanks in advance.
QUOTE Thanks
Outlaw

 
Outlaw's Avatar
 
Member Since: Jan 13, 2008
Location: Oklahoma
Posts: 20
Outlaw is on a distinguished road

Outlaw is offline
Well it must have something to do with the Index.html or Home.html file. I had saved the old ones in a folder. I replaced the newest with an older and uploaded with new content file. Tried each separately. What happened is the website reverted back to the older version before i made the first or would that be second update. Still can't get the third (newest) version to show.

Can i junk all the files in the siteground public_html folder? Or do they install stuff i need for website to show up at all. Something would be better than nothing. But still not keep me in business.

I got all software and site recommendations from here. Now i'm hanging, ya'll gotta help me. PLEEEEZE

Willing to pay.

Do i sound desperate yet?
QUOTE Thanks
Outlaw

 
Outlaw's Avatar
 
Member Since: Jan 13, 2008
Location: Oklahoma
Posts: 20
Outlaw is on a distinguished road

Outlaw is offline
Problem found. Working on 2 websites updates made them became sub-domains. Did this happen in iWeb, cyberduck or siteground and how does one fix that?

guessing by changing the index code through server control panel.
QUOTE Thanks
Outlaw

 
Outlaw's Avatar
 
Member Since: Jan 13, 2008
Location: Oklahoma
Posts: 20
Outlaw is on a distinguished road

Outlaw is offline
When working with more than one website in iWeb, you have to actual open the named folders that correspond to that domain, rather than dropping the whole folder into the pubic_html. Doing otherwise make your site in to a sub-domain.

/stupid me.but learning
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« weebly | Website 'boreders' »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Picture not showing up on iWeb benlanders Web Design and Hosting 2 06-23-2009 01:04 PM
iweb '06 on Leopard? newzgeek Web Design and Hosting 0 12-03-2008 02:14 PM
Help with iWeb and iWeb Enhancer killertofu Web Design and Hosting 0 08-07-2008 06:55 PM
iWeb + SimpleViewer +iWeb Enhancer + iComment killertofu Web Design and Hosting 1 05-13-2008 03:33 PM
iWeb '08 gutted my website. Images are gone. No drop shadows. Ugly! peterweisz OS X - Apps and Games 0 09-05-2007 12:38 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:23 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?