Results 1 to 1 of 1
  1. #1


    Member Since
    Jun 15, 2009
    Posts
    1
    dreamweaver Site Management problem
    I recently backed up my WEBSITES folder to 2 external hard drives, leaving the original on my hard drive.

    Today, I made changes to pages in 2 sites and when I went to
    "save to remote server" this window came up. (enclosure)

    To my horror, none of my sites are defined. I have no idea what happened or how to fix it. I have clients' and my own website that need work and posting immediately.
    Any help would be appreciated.

    Thanks.
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dreamweaver CS3: Site settings location
    By Irish_2417 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2010, 04:45 PM
  2. Dreamweaver help - site not working in Explorer
    By helenhall in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2008, 03:51 AM
  3. Menage first site in dreamweaver 8
    By dzone in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2008, 08:11 PM
  4. Upload iWeb Site with Dreamweaver?!
    By The Vindicat3d in forum Web Design and Hosting
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2008, 05:43 PM
  5. Help with a Dreamweaver site
    By todd51 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 8
    Last Post: 10-12-2006, 05:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •