Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Mar 09, 2009
    flash cannot load on local host

    I am trying to use the localhost server on my macbook for website development (instead of doing testing by ftp). I downloaded the files from my webserver to the Site folder on my macbook. The Apache is running. My site is flash and make use of the SWFAddress class. The AC_RunActiveContent.js file is in the same folder as the index.html file. When I try to open the page http://localhost/~USERNAME/mysite in firefox, the title and favicon loaded properly, but the embedded flash could not be displayed. However, the same set of files works alright on the remote web server.

    I thought it might be problem with the directory and I have tried ./swf/home.swf, swf/home.swf, /swf/home.swf in the index.html file but none work.

    What may be the problem?

    The directory structure is as follows :

    --swf (folder)

    <html xmlns="" xml:lang="en" lang="en">
    <link rel="icon"  href="favicon.ico"/>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
    <script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
    <body bgcolor="#ffffff">
    <p align = "center">
    <!--url's used in the movie-->
    <!--text used in the movie-->
    <!-- saved from url=(0013)about:internet -->
    <script language="javascript">
    	if (AC_FL_RunContent == 0) {
    		alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
    	} else {
    			'codebase', ',0,0,0',
    			'width', '1000',
    			'height', '700',
    			'src', 'swf/home',
    			'quality', 'high',
    			'pluginspage', '',
    			'align', 'middle',
    			'play', 'true',
    			'loop', 'true',
    			'scale', 'showall',
    			'wmode', 'window',
    			'devicefont', 'false',
    			'id', 'swf/home',
    			'bgcolor', '#ffffff',
    			'name', 'swf/home',
    			'menu', 'true',
    			'allowFullScreen', 'false',
    			'movie', '../swf/home',
    			'salign', ''
    			); //end AC code
    	<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase=",0,0,0" width="1000" height="700" id="swf/home" align="middle">
    	<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    	<param name="allowFullScreen" value="false" />
    	<param name="movie" value="/swf/home.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" />	
    	<embed src="/swf/home.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="1000" height="700" name="swf/home" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="" />
    Thanks a lot for taking a look

  2. #2

    Member Since
    Mar 09, 2009
    I already tried changing all the swf/home or ../swf/home.swf or whatever to swf/home.swf but still the flash does not load.

    I am posting this index.html coz despite all the discrepancies, it works on the remote server

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Maverick Local Host Not Working Correctly
    By gaspower in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2014, 03:59 PM
  2. Local host name Already in Use???
    By code777 in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 06-01-2012, 10:13 AM
  3. ssh won't resolve host.local host names
    By mman426 in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2009, 08:14 AM
  4. host a local network website
    By draconis46 in forum Web Design and Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-2007, 03:56 PM
  5. local host
    By vic one in forum Web Design and Hosting
    Replies: 8
    Last Post: 02-06-2005, 03:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts