New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

Error -36


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
hanlow

 
Member Since: Sep 18, 2008
Posts: 2
hanlow is on a distinguished road

hanlow is offline
This error is doing my head in! I followed the instructions from apple support on how to fix it and it made absolutely no difference. Its apparently to do with plain text instead of encrypted passwords - its all a bit beyond me! I'm trying to upload an iWeb site to my server and it keeps coming up with this error. Is it something I'm doing?
QUOTE Thanks
xstep

 
xstep's Avatar
 
Member Since: Jun 25, 2005
Location: On the road
Posts: 3,231
xstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to all
Mac Specs: 2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid

xstep is offline
What version of iWeb and OS X?

Can you export the iWeb content to a folder?

CameraTime - Time lapse photography for novice and advanced users.

When asking questions, post the version of your software. You'll receive better answers.

Please post your results to the thread as it is good feedback.
QUOTE Thanks
hanlow

 
Member Since: Sep 18, 2008
Posts: 2
hanlow is on a distinguished road

hanlow is offline
iWeb version 1.1.2 and OS X 10.4.8

It lets me publish to folder under sites directory but when I try to "point" it at my website it doesn't work, comes up with the error.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« iPhoto Website | FrontPage Work Around »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:49 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?