New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Web Design and Hosting Creating sites, scripting, and hosting discussions.

iWeb + Last Blog Entry not found


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
tnparker

 
Member Since: May 15, 2007
Posts: 8
tnparker is on a distinguished road

tnparker is offline
I created a website on iWeb which I uploaded to a server using fetch. For some reason, whatever my most recent blog post is, the "teaser" will appear, but it doesn't work when you click it to get the full entry. It always gives a 404. I've used two different servers and both have done the same thing. Why is it doing this and how can I fix it? Below is the address for the site.

http://TiffanyandTrent.freeTZI.com
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Files Hosted on a second server? | iWeb, hyperlink help, moving hyperlinks »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
iWeb and publishing to FTP - how to upload only new additions? bence8810 Web Design and Hosting 15 11-16-2008 09:43 PM
iWeb and blogging question Wedge Web Design and Hosting 1 01-13-2008 09:25 PM
iWeb & Blogging jaydub OS X - Apps and Games 4 11-01-2007 12:44 PM
Found an Apple store near me Annie Switcher Hangout 6 07-31-2006 11:39 PM
Probs with header code in iWeb digital_blue Web Design and Hosting 2 02-02-2006 08:47 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:52 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?